Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
A Firefox mondjuk elég durván koppintott az Operáról.
Persze az nem feltétlenül baj.
Firefox-nál engem meg továbbra is a betöltési sebessége kerget az őrületbe.
Amúgy egyetértek, a Chrome kezelőfelülete jelenleg egy agyonegyszerűsített, hiányos szar.
Ráadásul akárhányszor visszakacsintgatok az Operára (amikor a Gmailnél, Facebooknál tapasztalt bugjai épp nem érdekelnek), felfedezem, mennyivel gyorsabb is tud lenni a böngészés, mint Chrome használatával.
Ráadásul Opera akkor is ezerszer gyorsabb, amikor 30 fül van megnyitva egyszerre. Chrome sokszor egyszerűen ilyenkor becrashel, minden oldal eltűnik az "A manóba!" felkiáltással.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.----
Szerk.:
(#4883) F34R: azért szerintem túlzás ilyet kijelenteni, nem tudhatod, mi lesz mondjuk 2 év múlva, a Chrome jelenlegi formája (menüpontok, szolgáltatások és egyebek tekintetében is) elég durván sokat változott a kezdeti időkhöz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze az nem feltétlenül baj.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.