Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
A Firefox mondjuk elég durván koppintott az Operáról.
Persze az nem feltétlenül baj.
Firefox-nál engem meg továbbra is a betöltési sebessége kerget az őrületbe.
Amúgy egyetértek, a Chrome kezelőfelülete jelenleg egy agyonegyszerűsített, hiányos szar.
Ráadásul akárhányszor visszakacsintgatok az Operára (amikor a Gmailnél, Facebooknál tapasztalt bugjai épp nem érdekelnek), felfedezem, mennyivel gyorsabb is tud lenni a böngészés, mint Chrome használatával.
Ráadásul Opera akkor is ezerszer gyorsabb, amikor 30 fül van megnyitva egyszerre. Chrome sokszor egyszerűen ilyenkor becrashel, minden oldal eltűnik az "A manóba!" felkiáltással.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.----
Szerk.:
(#4883) F34R: azért szerintem túlzás ilyet kijelenteni, nem tudhatod, mi lesz mondjuk 2 év múlva, a Chrome jelenlegi formája (menüpontok, szolgáltatások és egyebek tekintetében is) elég durván sokat változott a kezdeti időkhöz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze az nem feltétlenül baj.
És ilyenkor legszívesebben a zárt ablakon vágnám ki a gépet, amikor meglátom, hogy egy hsz. írása közben egy oldaltól (ami mondjuk hirtelen túl sok erőforrást kezd zabálni, és már fogytán a memória, vagy hasonló) becrash-el az egész böngésző, és cseszhetem a hsz.-emet. Operánál észrevehetően jobb a crash-kezelés.