Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Videós, mozgóképes topik
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy kis problémám, amit igazából nem tudom hol vessek fel, így ide írnám. Nem a böngésző hibája a dolog, mert Firefoxon is hasonló gondokkal küzdöttem, ott viszont sikerült orvosolni flash újratelepítéssel.
A helyzet a következő. Ha YouTube-on(csak ott) akarok videót nézni, nem tudok. Hang van kép nincs. Illetve az alábbi kép fogad:
[Katt...]
Alul a sáv működik, megy a piros csíkocska jobbra, de semmi kép, és nem tudok vele mit kezdeni, viszont baromi idegesítő. Amit eddig próbáltam:
- YouTube-hoz tartozó sütik törlése. Ha megnyitok egy videót, szépen lejátssza, a következőt már nem.
- Flash törlése. Egyszerűen nem tudom letörölni. Bármit csinálok, ezen az oldalon a "You have version 10,2,154,18 installed" szöveg fogad.Próbáltam a fenti leírással, próbáltam Your Unistaller nevű programmal, próbáltam a windows beépített eltávolítójával is, próbáltam csak egyszerűen rátelepíteni a meglévőre a friss verziót, sehogy sem akar működni. Ami érdekes, hogy csak Chrome alatt.Firefox szólt szépen, hogy nincs flash, tegyek már fel egyet, különben nincs YouTube. Chrome erre valamiért nem hajlandó.
Volt már azóta pár új Chrome verzió is, azok telepítése utáni első alkalommal ismét működött a videó lejátszás, de a másodikra megint nem.
Kifogytam az ötletekből, és egy kis segítségre lenne szükségem. Az alap probléma véleményem szerint a Flash, és az, hogy nem hajlandó kimászni a Chrome alól.
Akinek van valami ötlete ne tartsa magában. Előre is köszönök mindenféle segítséget és elnézést, ha rossz helyre írtam..
escape
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - MMO
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Xbox Series X|S
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest