Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • escape

    aktív tag

    Szép napot mindenkinek!

    Lenne egy kis problémám, amit igazából nem tudom hol vessek fel, így ide írnám. Nem a böngésző hibája a dolog, mert Firefoxon is hasonló gondokkal küzdöttem, ott viszont sikerült orvosolni flash újratelepítéssel.
    A helyzet a következő. Ha YouTube-on(csak ott) akarok videót nézni, nem tudok. Hang van kép nincs. Illetve az alábbi kép fogad:
    [Katt...]
    Alul a sáv működik, megy a piros csíkocska jobbra, de semmi kép, és nem tudok vele mit kezdeni, viszont baromi idegesítő. Amit eddig próbáltam:
    - YouTube-hoz tartozó sütik törlése. Ha megnyitok egy videót, szépen lejátssza, a következőt már nem.
    - Flash törlése. Egyszerűen nem tudom letörölni. Bármit csinálok, ezen az oldalon a "You have version 10,2,154,18 installed" szöveg fogad.

    Próbáltam a fenti leírással, próbáltam Your Unistaller nevű programmal, próbáltam a windows beépített eltávolítójával is, próbáltam csak egyszerűen rátelepíteni a meglévőre a friss verziót, sehogy sem akar működni. Ami érdekes, hogy csak Chrome alatt.Firefox szólt szépen, hogy nincs flash, tegyek már fel egyet, különben nincs YouTube. Chrome erre valamiért nem hajlandó.

    Volt már azóta pár új Chrome verzió is, azok telepítése utáni első alkalommal ismét működött a videó lejátszás, de a másodikra megint nem.

    Kifogytam az ötletekből, és egy kis segítségre lenne szükségem. Az alap probléma véleményem szerint a Flash, és az, hogy nem hajlandó kimászni a Chrome alól.

    Akinek van valami ötlete ne tartsa magában. Előre is köszönök mindenféle segítséget és elnézést, ha rossz helyre írtam..

    escape

    [ Szerkesztve ]

    Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...

Új hozzászólás Aktív témák