Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem, nem új lapon nyitottam meg. Egy galéria nyílt meg, dátummal, hogy mikor tettem a képet oda
Ha a képre nyomtam akkor a teljes honlap nyílt meg ahol a kép van. Tehát úgy működik mint egy könyvjelző.
Nem lehet elmenteni, meg semmi, csak rányomva megnyitja a honlapot. De nem könyvjelző.
Oda volt írva mi az csak ahogy a képre nyomtam és eldobott a honlapra, többet nem tudtam vissza menni.
És fogalmam sincs mi az és hol van, meg hogy jutottam oda.
Évekkel ezelőtti dátumok voltak. Tehát rég óta pakolom oda véletlen.
Nincs könyvjelzők között, se a képeim között azok a képek. És nem honlapok, nem linkek, csak képek.
El akartam menteni a képet androidon, és úgy kerültem oda valahogy.
De hiába próbáltam ugyanazt a képet elmenteni nincs ilyen opció, mind végig nyomkodtam. Tehát nem tudom hogy kerültem oda. És nem is tudok vissza menni, nincs a history -ban se, se sehol.[link] erről az első találatot akartam elmenteni. Nem mentete el , hanem oda rakta, úgy jutottam oda valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Interactive Brokers társalgó
- Jogász topik
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest