Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Olyan problémával szembesültem egy-két napja, hogy a You Tube videónál, ha a beállításoknál, az automatikus fordításnál kiválasztom a magyar nyelvet, a magyar fordítás szövegesen nem jelenik meg sőt, az angol felirat is eltűnik, pedig elvileg ilyenkor is be van kapcsolva a feliratozás opció.
Talán a legutolsó frissítéshez köthető ez a probléma, és kérdezném, hogy esetleg tud erre valaki, valamilyen megoldást, mert ez így elég problémás, különösen, ha például teszteket nézek.
Próbáltam még a Brave böngészőnél is, Opera, Edge alatt, de ott is hasonlókat tapasztaltam, de ezek is chromium alapúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest