Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, egy idegesítő hibába futottam androidos chromeon.
Otthoni szerveremen fut a transmission, amit kívülről is elérek ddns-el, az oldalhoz tartozik azonosító+jelszó, évek óta gond nélkül elérem bárhonnan és a chrome magától kitölti az adatokat.
Volt ez így egészen kb múlt hétig, amikortól kintről és bentről is elkezdte üresen feldobni a belépési ablakot, ahová magamtól kell begépelnem mindent.
Automata kitöltés bekapcsolva, azónosító+jelszó elmentve, próbáltam törölni/kikapcsolni mindkét opciót újból, megkérdi, hogy mentes-e, mentse, majd megint üres.
Logoutoltam a chromeon belül a fiókomból és vissza, de továbbra se tölti ki.A telefonomon és a tabletemen is ugyanez a helyzet, mindkettőn a legfrissebb verzió van fent.
Más oldalnál nem nagyon tapasztaltam ilyet, illetve ez a két oldal sima http, nem pedig https.Mi lehet a problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android játékok topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest