-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Pár perce, az előbb magától ki lettem jelentkezve az összes eszközön a Google fiókomból (Windows - Chrome/MS Edge és 2 android telefon). Vmi gikszer van gugliéknál vagy mi lehetett ez? Ti is tapasztaltatok hasonlót?
-
laszlohu
addikt
Üdv
Youtube - nál melyik opciót kell választani, ha nekem jó a reklámos youtube , és nem akarok fizetni érte :
próbaverzió kihagyása 1 hónap ingyen
Köszönet
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord #31645 üzenetére
Akkor gondolom a telón a chrome adatok teljes törése is megvolt... mert az egy tiszta újratelepítésnek minősül... bár nem merek rá mérget venni hogy a mentett adatok (jelszavak/könyvjelzők) nem-e szállnak el, bár nem kellene...
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord #31642 üzenetére
Igen, akartam is javasolni a firefoxot, de hát egy chrome topikban ügye...
Fentebb írta is valaki, hogy neki mindenképp kéri chrome alatt, persze nem tudjuk hogy ez az ujjlenyomat (biometrikus azonosítás kérése) opció nála ki vagy be van kapcsolva.
Az androidon a chrome beállításait átnézted? Lehet ott is van valami eldugva...
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Dreadloord #31641 üzenetére
Nem akarok spammelni, de letöltöttem a firefoxot a telefonomra, és hibátlanul működik, nem kér ujjlenyomatot, szóval csak a google chrome van bebugolva nálam sajna
-
Dreadloord
senior tag
válasz
mikk2000 #31639 üzenetére
Sajnos nem segít, hiába kapcsolgatom ki-be, és indítom újra a telefont, nem változik.
IPAD-en meg nincs is a beállításokban google opció, szóval ott ezt nem is lehetállítani, de ott safariban működik a dolog, a mobilom viszont android, és hiába kapcsolom, semmi változás
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord #31638 üzenetére
Nézted amit írtam?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Dreadloord #31634 üzenetére
Na beszéltem a google ügyfélszolgálattal, attól, hogy egy eszközömön van ujjlenyomatolvasó, simán mennie kellene a chrome-ban ujjlenyomat megadása nélkül is a bejelentkezésnek a mentett jelszavakkal a weboldalakra.
A chromeban a jelszavaknál írták is, hogy a jelszavak megjegyzését és az autoamta bejelentkezést tudom állítani, nincs is opcó ujjlenyomat kérésére, szóval valami más zavar be
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Frissen telepitett Windows 11, chrome indítása és csak egy pillanatra bevillan az ablak és semmi, nem indul el. Találkozott esetleg valaki hasonló hibával?
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord #31634 üzenetére
Nézd meg ezt esetleg: [link]
2020-as cikk... nekem nincs ilyen bajom egyébként, nincs új telefonom
-
Dreadloord
senior tag
válasz
mikk2000 #31632 üzenetére
Igen, android 11. Rėgen nem csinálta, sőt asztali gépen most sem, mivel ott nincs ujjlenyomatolvasó. Sőt tegnap vettem iPad air 5-öt, Safari sem csinálja, de a Chrome igen, ott is elkéri
Az automatikus bejelentkezés beállítàs akkor mit módosít, ha nem ezt? Valahogy csak lehet tiltani…
-
junior11
veterán
válasz
Dreadloord #31631 üzenetére
Tudtommal ez a Chrome biztonsági mechanizmusa miatt van, nem lehet kikerülni. Nálam is így van régebbi, újabb android rendszeren és Windows 10 alatt (pin kód) is.
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord #31631 üzenetére
10 vagy fölötti android fut a telón?
-
Dreadloord
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
nfsu17 #31629 üzenetére
Én is igy értettem
Gigabites hálo kártyád van?
Közel 10 éves már a laptopom, ami nem baj tulajdonképpen mert netezni, letölteni bőven jó.
Feltuningoltam 2 SSD-vel, 8gb ram, mindenre is elég. Sajnos wifin nem tudja az 5ghz-et, meg csak usb 2.0, de ha stabil a wifi akkor nincs vele gond. -
nfsu17
veterán
válasz
golyós #31622 üzenetére
Most nálam is ez van. De nem fogom most rögtön a chrome-ra, lehet a digi kever valamit.
Belassult nálam is minden netes dolog a chrome-ban nemrég, de telón normál sebességet mértem.
Újraindítottam a gépet, speedtest kiakadt, olyan letöltést hozott (chrome).
Nyomkodom 10 percig a netet, majd megint belassult.
Edge-t elindítom, ott is kiakad a speedtest (szvsz jó).
Visszalépek chromeba (tehát újra elindítottam a progit), most megint jó. -
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Létetezik, hogy az új 100as verzió belassitja a netet?
A legnagyobb 1 gb-es csomagban vagyok, de valami borzalom a sebesség.
letöltés 1 M, feltöltés 16M, szóval ez vicc.
Adobe kiirja, hogy elavult a böngészőm, frissitsemMire?
Tapasztaltaok ilyesmit?
Van lehetőség visszaállni és letiltani a frissitést, hogy kipróbáljam, tényleg ez a bibi? -
Astery
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje azt tapasztalom, hogy pl. amikor ide a fórumra bejelentkezem akkor nem ajánlja fel a Chrome a korábban már beírt felhasználónevet. De más oldalakon se se dob fel ilyen jellegű javaslatokat. Régebben ez működött - most vmiért nem. Nem tudom, hogy ez automatikus űrlapkitöltésnek számít-e ... de ugye az alapból be is van kapcsolva ... aztán mégse. Ezt vmi frissítés gáncsolta el? -
válasz
tylerddd #31613 üzenetére
Persze, van
1., Click on three dots on the top right corner
2., Select "Settings"
3., Type "translate" is the search field
4., Click on "Language"
5., Turn off the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" optionForrás (itt van még a többi idegesítő feautre kikapcsolásához is tipp)
-
mikk2000
őstag
Verzió: 100.0.4896.60 (Stabil) (Windows/Mac/Linux)
Mert vannak igazán fontos dolgok az életben...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Van-e valami mód a Chrome-ban a fordítási lehetőség teljes kikapcsolására? Korábban kaptam itt jó tippeket, pl. chrome://flags/#tab-hover-cards. Köszönöm!
-
Üdv!
Jönnek itt orrba-szájba a frissítések, és ennek "köszönhetően" eltűnt az olvasási listám ikonja. Hogy a francba lehetne elővarázsolni, mert az elmúlt pár napban felvettem pár fontos oldal linkjét, azt most cseszhetem. Arra nincs valami okosság, hogy amint előkerül, akkor külön a "Favorit" mappa mellé, bal oldalra oda lehessen fixen rakni? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Google Meet, képernyő megosztása opciót már 2 hívásban sem tudtam használni. Ez 2 külön partnert, 2 gépet, 3 várost jelent. Nálam a vas erős, a net stabil.Rákattintok erre az opcióra a menüsávon, beszürkül, és ennyi. Mi lehet a gebasz?
-
ANT
őstag
Üdv.
Chrome-ba most már végleg beépült a Google Lens képkeresés? Hiába tiltom le a flag-et, továbbra is csak ez az opció van a helyi menüben a Google képkeresés helyett, Win 7 és Win 10 alatt is. -
válasz
Ladislaoca #31602 üzenetére
Valakinek ezzel a kiegészítővel sikerült: [link]
Reddit, ahol találtam -
mikk2000
őstag
válasz
Ladislaoca #31600 üzenetére
Én ha olvasom mondjuk a prohardvert, valahogy nem igénylem hogy a szövegek 5.1-es hangzással szólaljanak meg. Ha netán a youtube-ra gondolsz, ott hosszú évek óta fennálló panasz ez, kapásból lehet maga a yt feltöltéskor átkonvertálja sztereóra, ezért érdemes lehet infót nézni a videón hogy egyáltalán hány hang csatornát tartalmaz a videó, mert ha csak kettőt, akkor nem is érdemes tovább agyalni. Vannak parancssori kényszerítések, amik vagy működnek vagy nem, hogy a ténylegesen több hang csatornát tartalmazó videók több hangcsatornával is szólaljanak meg. Kereső: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest