Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Üdv!
Telepítem éppen az új MS Flight Simulatort. 100+ Gb, jó sokáig fog tartani, nem is ez a bajom... az idióta telepítőjében van egy link, és mivel közben játszom mást, minden egyes A gomb nyomásakor a kontrolleren megnyitja ezt a linket a chrome-ban. Mindegy, hogy tálcán, háttérben, akárhol van az installer (én még ilyent nem láttam, csak MS termék képes ilyen hülyeségekre.
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.
Nincs valami bővítmény ami nem engedi megnyitni az adott címet? Próbáltam pár site blocker extensiont, de azok a lapot ugyanúgy megnyitják, csak az van rajtuk, hogy site blocked. Olyan kéne ami meg sem nyitja az adott címet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.