Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben rájöttem mi okozta azt, hogy a firefox gyorsabban dobálta az utcaképeket, mint a chrome. Igaziból nem is ott jöttem rá, hanem az edgeben. Az edge ugyanezt produkálta. Igen ám, de ott nem volt bekapcsolva a földgömb nézet. Ha azt bekapcsolom, a firefox és az edge is ugyanolyan "nyúlósan" tölti be az utcaképet és lép vissza. Amint a chromeban is kikapcsolom a földgömb nézetet, mint a villám úgy dobálja az utcaképet és azonnal vissza is lép. Mindenesetre jó, hogy erre rájöttem, így számomra sokkal kényelmesebb térképet nézeget, mint bekapcsolt földgömb opcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest