Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Igazából munkhelyi gép, így most sajnos a pontos specifikációkat nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy minden integrált, sima intel vidkarival, 1903-as windows 10-el.
Szerintem a legnagyobb hibát ott követjük el, hogy a gépben keressük a hibát. Itt vagy a google-nél nem klappol valami, vagy a microsoft-nál. Hozzáteszem, melóban is 15 gépből csak 1 produkálja, az én itthonimnak kutya baja, meg nagyon mástól sem hallottam. Egyetűl munkatársam fordult hozzám ugyanezzel a panasszal, mert az ő otthoni laptopján is elfüstölt a chrome.
Egyébként a chrome fórumon ahol a megoldásokat is találtam a bizonyos control flow guard szolgáltatásra gyanakszanak.
Meg én is a microsoftot mondanám, ha mindig update után döglik be a rendszer. Drivert meg ilyeneket nem, mertha egy egyszerű fájlátnevezés megoldja a problémát, ott valami elég érdekes belső hiba lehet. Talán a microsoft érzékeli a programnevek alapján melyik a chrome alapú böngésző. Vagy én nem tudom...
Mindenesetre, most egyelőre jónak tűnik a dolog. Szóval ha valaki ilyet tapasztal, ajánlom a chrome.exe-t átnevezni chrom.exe-re. Aztán reménykedjünk hogy a két nagycég közül valamelyik megoldja ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest