Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAID
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
FunPro
üzenetére
Ha minden kötél marad én csinálnék egy mentést a Windows rendszerről Macrium Reflect Free-vel majd csinálnék egy TISZTA telepítést a Windows-al: legfrissebb Windows 10 build, a telepítőben amikor eljutsz oda, hogy látod a korábbi rendszer partícióit akkor azokat törlöd majd telepíted. Ezután hagyod a driver-ek telepítését a WIndows-ra nem kell manuálisan vadászni. KIVÉVE a VGA driver amiből érdemes manuálisan feltenni a legfrissebbet ezután futtasd a Windows update-et és ami még van update azt tedd fel majd lakd be a gépet kezdésnek csak az alap dolgokat pl. a Chrome-ot de még ne jelentkezz be és teszteld hogy miden okés. Ha szinkronizálnál akkor csak a legszükségesebbeket mert lehet a beállításokban van valami gond amit megint felszinkronizálnál elég a könyvjelzőket és a mentett jelszavakat szinkronizálni.
Ha ezek után is előjön a probléma akkor PASSZ, nálam itt már megáll a tudomány. Sokszor futottam már bele én is érdekes hibákba de a nagyját - ha nem hardveres vagy driver-es - egy Windows újratelepítés mindig megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elfelejtettem a film címét
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest