Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezért részesítem előnyben mindig a Chrome-ot, leghamarább kapja meg a frissítéseket, és a tesztek szerint az egyik legbiztonságosabb is.
Amiket próbáltam, azok közül a Brave adta ki leghamarább a Chrome után a frissítéseket a chromium motorra (Windows és android), az Opera jócskán le volt maradva (1-2 főverzióval talán, jelenleg nem tudom, mi a helyzet).
Ami a kiegészítőket illeti, Brave és a fejlesztés alatt álló Edge-nél eddig nem volt gond semmilyen bővítménnyel a Chrome webstore-ból, igaz csak azokat próbáltam ki, amelyeket szoktam használni, nem sok max 6-8 db. Az Operánál már voltak, igaz, neki van saját áruháza is, de sok bővítmény hiányzik vagy jóval régebbi verziót tartalmazzák, amikor már rég van újabb, ami a Chrome webstore-ból elérhető. A beépített Google fordító a Chrome alatt működik a legjobban, a többire fel lehet rakni szintén, de nem teszi a dolgát olyan hatékonyan magától. Amúgy a Brave, Opera böngészőket rendszeresen fejlesztik, és az új Edge is ígéretesnek tűnik. Na de ez már itt nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Router gondok
- Microsoft Excel topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Foxpost
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest