-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezért részesítem előnyben mindig a Chrome-ot, leghamarább kapja meg a frissítéseket, és a tesztek szerint az egyik legbiztonságosabb is.
Amiket próbáltam, azok közül a Brave adta ki leghamarább a Chrome után a frissítéseket a chromium motorra (Windows és android), az Opera jócskán le volt maradva (1-2 főverzióval talán, jelenleg nem tudom, mi a helyzet).
Ami a kiegészítőket illeti, Brave és a fejlesztés alatt álló Edge-nél eddig nem volt gond semmilyen bővítménnyel a Chrome webstore-ból, igaz csak azokat próbáltam ki, amelyeket szoktam használni, nem sok max 6-8 db. Az Operánál már voltak, igaz, neki van saját áruháza is, de sok bővítmény hiányzik vagy jóval régebbi verziót tartalmazzák, amikor már rég van újabb, ami a Chrome webstore-ból elérhető. A beépített Google fordító a Chrome alatt működik a legjobban, a többire fel lehet rakni szintén, de nem teszi a dolgát olyan hatékonyan magától. Amúgy a Brave, Opera böngészőket rendszeresen fejlesztik, és az új Edge is ígéretesnek tűnik. Na de ez már itt nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest