-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám a böngészővel, hogy ha bekapcsolom a gépem, akkor a Chrome automatikusan elindul és a legutóbbi oldalakat megnyitja, ott ahol befejeztem a böngészést. Ez így elég gáz és nem is mindig produkálja a hibát.
A következőket csináltam eddig eredménytelenül. Automatikus indításban nincs ott a Chrome (nem is volt soha), háttérben nem fut ha bezárom (nincs kis tálca ikon, kezdőoldalként csak a google.com jelenjen meg (ezt sem változtattam soha), valamint újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.
Nézegettem másnál is jelentkezik ez a probléma, de az ott vázolt megoldások, amiket fentebb is leírtam, nálam nem váltak be.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.23
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest