Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám a böngészővel, hogy ha bekapcsolom a gépem, akkor a Chrome automatikusan elindul és a legutóbbi oldalakat megnyitja, ott ahol befejeztem a böngészést. Ez így elég gáz és nem is mindig produkálja a hibát.
A következőket csináltam eddig eredménytelenül. Automatikus indításban nincs ott a Chrome (nem is volt soha), háttérben nem fut ha bezárom (nincs kis tálca ikon, kezdőoldalként csak a google.com jelenjen meg (ezt sem változtattam soha), valamint újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.
Nézegettem másnál is jelentkezik ez a probléma, de az ott vázolt megoldások, amiket fentebb is leírtam, nálam nem váltak be.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest