- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legújabb wind10 pro rendszerem van , a legfrissebb chrome verzióval, s mai nap arra lettem figyelmes, hogy nagyon instabilan működik.
Van hogy magától bezáródik az egész böngésző, s mikor indítom, akkor írja hogy oldalak visszaállítása.
Aztán pl a facebookot görgetem lefele, erre fehér lapon írja "A manóba , valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során", aztán van mikor videót néznék más weboldalon és befagy a kép rajta, ráfrissítek és megint kiakad a chrome. Eddig sose semmi bajom nem volt a chrommal. A számítógépet újraindítottam, a chrome speciális beállításain belül kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, de újra jelentkezik a hiba, így ide fordultam segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Revolut
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest