- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Hátha itt gyorsabban kapok választ, mint a gmail-es topikban. Előre leszögezem, hogy nem feltörni akarom másét, hanem anyám a konkrét személy. Ezt csak azért mondom, mert másik topikban már egyből nekem estek a szöveg miatt. A lényeg, hogy kizárta magát a fiókjából, ehhez kérnék segítséget. Előre is köszönöm!
„Volna egy kis problémám. Ismerősöm be szeretne lépni a gmail-jébe. A jelszó még meg is van, viszont két lépcsős bejelentkezés van. A gond az, hogy a megerősítő e-mail cím megszűnt (még freemail-es volt, töröltem, de nem tudtam, hogy másodlagos e-mail címként volt beállítva, a freemail meg nem enged újra regelni). A biztonsági kérdésre meg még a megadott segítséggel sem tudja a választ, ennek köszönhetően már reggel óta azt írja a gmail, hogy túl sokszor próbálkozott, próbálja órák múlva. Na, ez reggel óta fennáll.
Lényegi a kérdés: hogy a bánatba lehetne mégis belépni?”
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest