Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Dell Precision munkaállomások
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok! haj... mivel is kezdjem nagy problémám van... még hozzá a chrome-aL De nem csak azzal más böngészőkkel is. Van egy kártyám (AMD R9 270x 4gb 256 bit) a kártya játékba jó, intézőben is jó, de viszont ha netezni akarok akkor vibrál most parancsokkal bekapcsoltattam pár problémát amit ki irt a chrome:gpu, de így is vibrál próbáltam a hardveres gyorsitást kikapcsolni úgy is vibrál, ezekre a problémákra valaki tud megoldást? nagyon ragaszkodok ehhez a kártyához és nem értem hogy miért van ez? másnál jó. Próbáltam az órajelet is visszahúzni de semmi értelme, amd 17.12.2 adrenalin van fenn a legfrisebb vga driver de az összesen ugyanezt csinálja végig próbáltam 16-tól kezdve. Bios-t is frissitettem vga -val kapcsolatos dolgokat is. alaplapot is, nincs több ötletem el vagyok keseredve valaki tudna segíteni hogy ne vibráljon?

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest