Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3DMark (2013) eredmények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Samsung LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, szerintetek megfertőzte valami a gépet, vagy a chrome-nál ez normális?
Történt ugyanis, hogy tegnap a norton bejelzett, hogy egy kártevő eltávolítva, megnéztem, hogy mégis mi, aztán egy mining (bányász) vírus volt, ami a gépet fogja be coin bányászatra... azt írták norton oldalán erről, hogy ha a böngésző meg van nyitva, akkor működik a háttérben. aztán ez miatt elkezdtem figyelni a proci használatot és azt vettem észre, hogy a chrome megnyitásakor 100%-ra felmegy a cpu, ph-n való navigáláskor is 40-50% között megy, alapból a neten olvasgatva 15% körül megy a cpu, ami egy i5-3470, tehát nem gyenge annyira.
Na most ez normális, vagy mégis valamit elkapott a gép? elvileg a vírusirtó eltávolította, de mivan ha mégsem? valahogyan le tudom ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest