Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legfrissebb chrome-m van, a 61. verzió. Nekem nem a leggyorsabb ez, eddig mintha gyorsabb lett volna a chrome. De nem is ez a problémám, hanem az, hogyha egy angol honlapon vagyok s rámegyek a jobb egér,s "Fordítás magyar nyelvre", lefordítja, de eddig úgy volt, hogy ahova az egeret rávittem ott kiírta az eredeti szöveget is, így ellenőriztem ,hogy mennyire fordít esetleg gázul a fordító.
De most hiába viszem egy lefordított oldalon az egeret bármilyen szövegrészre nem ugrik fel semmi, hogy mi volt az eredeti írás!
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?