Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legfrissebb chrome-m van, a 61. verzió. Nekem nem a leggyorsabb ez, eddig mintha gyorsabb lett volna a chrome. De nem is ez a problémám, hanem az, hogyha egy angol honlapon vagyok s rámegyek a jobb egér,s "Fordítás magyar nyelvre", lefordítja, de eddig úgy volt, hogy ahova az egeret rávittem ott kiírta az eredeti szöveget is, így ellenőriztem ,hogy mennyire fordít esetleg gázul a fordító.
De most hiába viszem egy lefordított oldalon az egeret bármilyen szövegrészre nem ugrik fel semmi, hogy mi volt az eredeti írás!
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?