Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legfrissebb chrome-m van, a 61. verzió. Nekem nem a leggyorsabb ez, eddig mintha gyorsabb lett volna a chrome. De nem is ez a problémám, hanem az, hogyha egy angol honlapon vagyok s rámegyek a jobb egér,s "Fordítás magyar nyelvre", lefordítja, de eddig úgy volt, hogy ahova az egeret rávittem ott kiírta az eredeti szöveget is, így ellenőriztem ,hogy mennyire fordít esetleg gázul a fordító.
De most hiába viszem egy lefordított oldalon az egeret bármilyen szövegrészre nem ugrik fel semmi, hogy mi volt az eredeti írás!
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?