- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
A legfrissebb chrome-m van, a 61. verzió. Nekem nem a leggyorsabb ez, eddig mintha gyorsabb lett volna a chrome. De nem is ez a problémám, hanem az, hogyha egy angol honlapon vagyok s rámegyek a jobb egér,s "Fordítás magyar nyelvre", lefordítja, de eddig úgy volt, hogy ahova az egeret rávittem ott kiírta az eredeti szöveget is, így ellenőriztem ,hogy mennyire fordít esetleg gázul a fordító.
De most hiába viszem egy lefordított oldalon az egeret bármilyen szövegrészre nem ugrik fel semmi, hogy mi volt az eredeti írás!
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nagyon nagy hátrány, mert így állandóan vissza kell mennem a teljes oldalas eredeti nyelvre hogy megnézzem, miről fordította azt a szöveget amit végül kiír magyarra. Tudja valaki, hogy melyik az az utolsó chrome verzió aminél még így működött a fordítás?