Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor passz. Én mindjárt a legelsőt felraktam, amiről frissítettem rendesen a 0.2.149.29-es és 0.2.149.30-as verziókra, aztán a chromechannel-es developer csatornáról a 0.2.152.1-re, aminél volt az a bug, hogy Vistán kikapcsolt UAC-nál hiányzott a frissítés, bekapcsolt UAC-nál meg végtelen ciklusban kereste a frissítéseket. Mikor kijött a 0.2.153.1, akkor csak úgy tudtam frissíteni, hogy leszedtem az előzőt (természetesen a profilomat mentettem), majd felraktam a 0.2.149.30-at, mivel a dev verziók nem érhetők el külön telepítőként. A profilom megmaradt ott, ahol volt, a 0.2.149.30 ki is írta, hogy bizonyos fájlok újabbak, ezért nem fognak megfelelően működni, de ez csak a könyvjelzőkre terjedt ki, ahogy észrevettem, majd About-ból frissítettem, utána minden rendesen működött. A 0.3.154.0-ra már nem manuálisan frissítettem, mikor megjelent (pedig naponta nézem a dev channelt) már néztem az About-ban és az új verzió volt, de ez is problémamentes, mondjuk már inkább Chromiumot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest