Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Sziasztok nekem nem rég ez jön be ha megnyitom a chrome ot
korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek!