Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
srácok légyszi segítsetek!
nem szorosan Chrome, de onnan indult az egész, hogy valami vírus vagy hasonló rászabadult a böngészőre.
azóta uninstalláltam, töröltem az AppData könyvtárból és a Registry-ből mindent, de egyelőre nem merem újratenni.
valami rohadék távol-keleti írásjeles &@#*%!+* sípolás vírus beette magát a gépre. megvan a helye, az alkönyvtár (ProgramFilesX86 mappában, Tencent a mappa neve), de nem tudom törölni, mert a törléshez valamilyen rendszergazdai jogokat kér, amiről még nem is hallottam. a jobb klikk menübe is betette magát, az Explorer kereső motorja is ez - a bővítményekben is látható, de onnan sem engedi magát törölni.
lefuttattam a Malwarebytes-ot, elvileg megtalált és törölt mindent, de valójában mégsem.szóval fogalmam sincs, mitévő legyek, tudtok-e segíteni, vagy format C?
most, hogy ezt írom, most is ezek történnek:
[/
L]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest