Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne valaki ismeri a LastPass jelszó mentő progit?
A Pc re letőltöttem, és telepitettem a plugint a gépre és tük jól múküdik, de az a gondom ha üsszevissza karaktereket adok meg jelszónak, az oké hogy biztonságos, és az itthoni gépen elmenti a plugin, és be tudok lépni, mert kitőlti a felhasználónevet, és jelszót.
A gondom az, ha másik gépen akarok bejelentkezni az online felületekre, akkor plugin telepitése nélkül nem tőlti ki, ahhoz be kell lépnem a LastPass online felületére és a listábol ki kell választanom az adott weboldalt és ott meg tudom nézni mi a jelszó. Esetleg onnan kikopizom, és beillesztem. Túl macerás! egyszerübb ha minden hova 1db bonyolultabb jelszót használok nem?
Tik hogy oldjátok meg ezt a jelszó problémát? Kell egyáltalán félni, hogy a gmailt, facebook, és még pár befektetői oldalt, bárki is feltőrné?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs