Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne valaki ismeri a LastPass jelszó mentő progit?
A Pc re letőltöttem, és telepitettem a plugint a gépre és tük jól múküdik, de az a gondom ha üsszevissza karaktereket adok meg jelszónak, az oké hogy biztonságos, és az itthoni gépen elmenti a plugin, és be tudok lépni, mert kitőlti a felhasználónevet, és jelszót.
A gondom az, ha másik gépen akarok bejelentkezni az online felületekre, akkor plugin telepitése nélkül nem tőlti ki, ahhoz be kell lépnem a LastPass online felületére és a listábol ki kell választanom az adott weboldalt és ott meg tudom nézni mi a jelszó. Esetleg onnan kikopizom, és beillesztem. Túl macerás! egyszerübb ha minden hova 1db bonyolultabb jelszót használok nem?
Tik hogy oldjátok meg ezt a jelszó problémát? Kell egyáltalán félni, hogy a gmailt, facebook, és még pár befektetői oldalt, bárki is feltőrné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest