Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- UHD filmek lejátszása
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Corsair tápok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Nem kicsi a baj. A króm nem jétsz le semmilyen youtube videót. A video teljesen fekete nem jelenik meg még a beállítás, és lejátszó sáv sem alul.
Adblock le van állítva, csak nem mozdul.
Firefox adblock nélkül vszi. (4mp-et kötelező megnézni fullscreenben egy reklámból ha nincs adblock? Hát ez undorítóddb mint a tv)
Nem tapasztalta más is ezt a problémát? Első indítás volt ma, semmit nem raktam fel, vagy állítottam el.
Megoldásra ötlet?
szerk:
Jaj ne vicceljünk mert itt bajok lesznek. Ha a kiegészítőkből lőttem ki az adblcockot akkor m
ködnek a videók, de ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a youtube kitalált valamit hogy ne működjön az adblock, és muszáj legyen az agyadba gravírozni a hülye reklámjaikat, ha meg akarsz nézni egy még szánalmasabb macskás videót?Hát ne őrüljönk már meg gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest