- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- VR topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nasinas
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Na ez az!
Korábban a Firefox-nál volt egy ilyen hiba, de azt meg lehetett változtatni az about:config behívásával egy változó beállításával.
Most sehol sem találok ilyen lehetőséget.Én sem értem mitől lett 64bites a Chrome.
Én egy külön linkről vettem le, és ki is írja a névjegyben zárójelben a 64 bitet, de a Windowsban a Programok(86) mappában van csak, a 64 bites helyen - simán csak Programok mappa - nem látom.Most akkor nem értem.
De így a könyvjelzősávról lemaradt egy sor logó - jó, amúgy megtalálható így is de........
Akkor olvasok tovább itt, hátha lesz megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest