Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Rákerestem a "linux memóri" szavakra, de nem találtam releváns találatot, így ha már valaki kérdezte, akkor sorry. Nekem olyan problémám lenne, hogy a chrome linux (Ubuntu 12.04 gnome-flashback, Ubuntu 14.04 gnome-flashback) alatt néha megeszi az összes memóriám. Nemdeterminisztikus, hogy mikor jön elő, nem is túl sűrűn, de legutóbb is, 3 megnyitott lapnál teljesen befagyott a gép, alig mozgott a kurzor, egyből olyan volt mintha elfogyott volna a memória, sikerült pár perc alatt megnyitni a sysmon-t, és látom, hogy a chrome 3 lapja összesen 3 gigát eszik, az egyik ebből 2 gigát. Összesen 4 gigám van (~3.6), a swap pedig ki van kapcsolva. Máskor, más lapoknál is előjött ugyanez a hiba. A Chrome verzió mindig a lehető legújabb, és nem csak egy konkrét verzióval fordult elő.
Nem jelentkezett másnál még ez a probléma? Megoldási javaslat?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest