- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Elég régen full "gyári" módban használom a Chrome-ot (W8.1x64-en) így mikor jött a hír, feltettem a 64 bites béta verziót. Kár volt. Miután feltettem, olyan szinten elkezdtek az oldal betöltődések belassulni, hogy már azt néztem, egyáltalán van-e Internet kapcsolatom (a speedtest.net szerit megvan a teljes sávszélességem). Némelyik oldalnál (például a prohardver fórum oldalain rendszeresen) le is áll a betöltés egy egyszerű frissítés során is, mondván, hogy az oldal nem elérhető. Nem tudom ezt az egészet mi okozhatja, de lévén még csak béta verzió, gondoltam eltávolítom, és vissza teszem a korábbi 32 bites véglegest.
Na itt közölte velem a Chrome, hogy felejtsem el a downgrade-et, mivel a felhasználói fiókom egy újabb verzióban készült, a régebbivel nem nyitható meg, mivel nem kompatibilis, így vagy adjak meg egy új fiókot, vagy térjek át a legújabb verzióra.
Na ebben tud valaki segíteni? Jelenleg nincs Chrome a gépen, mert olyan szinten felbaszta az agyam, először a sorozatos leállásaival, utána meg azzal, hogy a megnyitott füleimnek búcsút mondhattam (sajna nem mindre emlékszem, mi volt megnyitva, és mi várt még megnézésre olvasásra) de még a 32 bites verzió használatát se engedte, hanem csak a hibaüzeneteket dobálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Proxmox VE
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest