-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Chrome böngészőt használom az asztali gépemen, a laptopomon, valamint az előző munkahelyemen a benti gépen is azt használtam, nem volt gond vele. Azóta új helyen dolgozom, és az itteni gépen valamiért nem akar rendesen működni, naponta többször összeomlik és újraindul, eközben a többi gépen nem tapasztalok ilyet, csak nagyon-nagyon ritkán. Ezen a gépen nem ritka, hogy 5-10 percen belül 2x is összeomlik, tegnap például emiatt kezdhettem elölről a mapson a távolságmérést. 1 nap alatt átlag 4-5 összeomlásom mindig van, ez szerintem nem normális, ezen felül sok pdf-et nem tud megnyitni bizonyos oldalakról, amivel a konkurens FF szintén megbirkózik, vagy a további gépeim bármelyike, egyértelműen itt van valami gond.
Olyan, mintha a flashez lenne köze, de nem biztos, legújabb verzió van fent abból és a Chromeból is.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mercedes topic
- AliExpress tapasztalatok
- Klaus Duran: RCS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest