Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám. Eléggé régebb óta észre vettem és idegesítő, hogy néhányszor a Chrome olyan bődületesen lassan tölt be mindent, hogy az nem állapot, pluszba még ha videót nézek akár youtube-on, akár twitchtv-n akkor teljesen belaggol a hang vagy elkezd szaggatni. De ez ilyen időszakos dolog. Win7 esetén mielőtt újraraktam volna a rendszert akkor csinálta mostanság pedig a frissen felpakolt Win8-al játssza ezt. Gyanakodtam a Flash Player-re, hogy a régebbi verziók kavarnak bele, de megnéztem chrome://plugins/ fület és ott csak a legfrissebb van fent.
Szóval kérdésem mitől lehet ez a szaggatás és a hang lagg? Ha éppen a Chrome normálisan viselkedik, akkor olyan gyors, hogy azt szavakkal nem lehet leírni.

ami addon fent van: ADSBlock és a Gmail Notification.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest