- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, de sehol nem leltem, pedig kerestem már majdnem mindenre.
Enable Vertical Side Tabs funkció kellene nekem. Ezt az angol Chrome alatt elméletileg a chrome:flags beállításai közt ki/be lehet kapcsolni. De nem találom a magyar megfelelőjét - ha van egyáltalán.
A lényeg, hogy 16:9-es képernyőt használok, s azt szeretném, ha jobb oldalon lennének a Fülek, nem pedig felül, vagy alul. Please help me! -
spammer
veterán
válasz Imike_80 #15403 üzenetére
Vannak próbálkozások [link], de olyat, amilyet te keresel, nem hiszem, hogy találsz, mert a böngésző felülete (interface) nem módosítható, szabható át ilyen módon. A Firefox ilyen szempontból sokkal jobban kedvez a power usereknek.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
F_Zolee
veterán
Az miért van, hogy ha behívom a google.hu-t akkor nincs meg a fenti sáv, hogy mit akarok. Pl térkép. Nagy jó újításokat csináltak ezek...
Áh közben megnéztem az Alkalmazásokat és ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Most olvastam, hogyan lehet valóban visszaállítani a régi "új tab"-ot.
chrome://flags a címsorba, majd az Instant bővített API engedélyezése opciót át kell állítani Alapértelmezett-ről, "Kikapcsolva"-ra.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Itt is megtörtént a frissítés, én még nem tapasztaltam problémát! De édesapám gépén egyszerűen lehetetlen netezni mióta frissített... Nincs is egy hú de jó gépe, 1 egy magos gépről van szó, de eddig nem volt semmi gond a böngészéssel. Most irdatlanul lassan hozza be az oldalakat, érdekes, hogy van amikor gondol egyet és akkor jóó, ez a frissítés óta van. Van esetleg erre valami megoldás, vagy, hogy miért van ez egyáltalán? Vissza tudom rakni a régi verziót anélkül, hogy frissülne az újra? Vagy lehet kidobni a gépet, mert már internetezni se lehet rajta emiatt a sz*ros frissítés miatt? Bocsánat, de nagyon feldühít, hogy hogy lehet így elcseszni valamit. Azért használtunk azon a gépen Chrome-t, mert sokkal jobbnak és gyorsabbnak bizonyult a Mozillánál meg az Explorer-nél is, de most jelenleg egy kalapsz*r már ez is.
Légyszíves ha tudtok valami megoldást a problémámra akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A jó édes anyját a Chrome-nak, hogy a francnak kellet frissítenie, sehogy se jó a Youtube.
Berakok 1 órás mixet játék közbe, és fél percenként bele kell kattintanom a szaros videóba, hogy tovább játssza... Hát nálam a Chrome elásta magát, de ku..ra -
phenomHUN
senior tag
Újra szeretném telepíteni a családi PC-n az op. rendszert mert már kezd lassulni, de a sok mentett böngészési előzmény, felhasználónév és mentett jelszavak miatt ennek eddig "nem mertem" nekiállni.
A szinkronizálással biztosan eltárolódnak ezek az adatok - ha igen, valaki linkelne a pontos műveletről? Esetleg egy külső programmal megoldható a mentésük?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdvözlettel: phenom -
őstag
válasz phenomHUN #15417 üzenetére
A legbiztosabb ha papírra kiírod. Volt itt olyan, akinek nem működött/működik rendesen a Chrome jelszókezelő funkciója. De külső programnak kiváló a LastPass jelszókezelő. Ha jól emlékszem a Chrome-ból kinyeri a jelszavakat. Könyvjelzőket kiimportálod a könyvjelző-kezelőből. Persze azért a Chrome szinkront ne felejtsd el, nekem eddig elég megbízhatóan működött.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
a nyitólapon nekem eddig a gyakran látogatott oldalak előképei voltak,jó nagyban.most meg odaszúrt egy bazinagy google keresőt ami felesleges mert címsorba bármit beírok ugyanúgy keresőként üzemel.
Hogyan tudom eltüntetni a google keresőt onnan?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
spammer
veterán
Látom ez a kereső sokaknál jól kiverte a biztosítékot
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #15383 üzenetére
Legyen szíves próbálja már ki nekem valaki, hogy ha hozzáad egy linket a Kedvencek egyik könyvtárához (pl. Win7, Egészség, Kultúra...), és újraindítja a gépét, akkor ha egy linket megint el szeretne menteni a Kedvencek közé, akkor a legutóbbi könyvtárat ajánlja-e fel a listában legfölül, vagy a Könyvjelzősávot, alatta pedig ABC-ben az első párat. Ha így van, akkor mi a módja annak, hogy megjegyezze a legutóbbi mentés helyét, mint az korábban tette??? Köszi szépen előre is!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Amur
addikt
mondjuk nekem megy a szinronizálás.
Verzió: 29.0.1547.76 mYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
F_Zolee
veterán
válasz spiritex #15425 üzenetére
Nálam még furcsább ez a része. Szinkronizál nálam is amúgy. De ha máskor mentek én is akkor nem a legutóbbit ajánlja fel. Plusz még olyan furcsaság is van, hogy van egy mappám amit fel sem kínál, csak akkor tudom abba menteni ha belemegyek a további könyvjelzőkbe. -.-
Szerk.: most meg már jó. Lehet az új api miatt volt bolond, most visszaállítottam a régire és már nem lassú emellett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy lehet régi Chrome-ot leszedni, hogy ne a legújabbat használja? Mert minden bajom van a mostanival.
1. Youtube-nál időközönként megáll a videó, és nem tölti tovább a videót.
2. Most meg már be Crashel a Chrome, kiírja hogy "A manóba" és ennyi. Hiába nyitom meg újra, egyszerűen nem tudok vele csinálni semmit, csak akkor jön helyre ha újraindítom a gépet.
Nem értem, hogy egy atom stabil Chrome-ot, miért kellet elrontani ezzel az új frissítéssel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F_Zolee #15440 üzenetére
Hát továbbra se jó. Sajnos nálam az a jelenség áll fenn, hogy Betölti a videót egy darabig, tehát Pufferel a szürke csík, majd egy idő múlva megáll, és ha odaér a Videó akkor ott megakad, és mindig bele kell pörgetnem hogy újra elinduljon. Ez már annyira idegesítő hogy nem igaz. Hét elején még nem voltak ilyen gondjaim, és mostanra kezdte ezt csinálni. Bár lehet hogy a Youtube is csinált valami Frissítést
-
törölt tag
Ezt írja:
"Alkalmazásokat, bővítményeket és felhasználói szkripteket nem lehet hozzáadni erről a weboldalról"Én már annyi mindent megcsináltam amit írtak hogy töröljem a registry-t, aztán Windowsból kitörölni a fájlokat a videó alapján, másik Falsh Playert felrakni, aztán letiltani az egyiket, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
törölt tag
válasz spammer #15444 üzenetére
Na most feltelepítettem ezt Tampermonkey, és a Szkriptet, de most történni kellet volna valaminek? Amit észrevettem hogy jobb felső sarokban megjelent a Tampermonkey-nek a kis logója.
Egyébként aki tudna rám szánni egy kis időt TeamViewer-en keresztül megnézhetné, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok, kicsit bóklászhatna a gépemen
Szerk: Ezzel a Szkripttel ugyanúgy megáll
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #97716736 #15446 üzenetére
Kb. a jobb felső sarokban van egy fogaskerék, ott nyílik meg a szkript beállítási felülete, ott a Lejátszó (player) fülön a Dinamikus pufferelés (Dash Playback) elől vedd ki a pipát ha bent lenne, ha nincs, akkor még próbáld ki a Flash módot Directre rakva. Más most nem jut eszembe
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz #97716736 #15448 üzenetére
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy a YouTube oldalán és ott a jobb felső sarokban
Az egyik azt állítja, hogy végig tölti a videót, akkor is ha szünetelteted az elején, és nem darabonként tölti befele. A második csak technikai, a hardveres gyorsítással babrál.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest