Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SONY LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most én nem is konkrétan az új, csempés felületet minősítettem (az mindig jó táptalaja amúgy is a flame-nek), hanem szimplán ezt a Windows 8-as módot Google Chrome esetén (maradjunk a topic keretein belül), aminek egyelőre SEMMI előnyét nem látom (lásd korábbi okfejtések), de igazán felvilágosíthatna valaki legalább egyről, ami érdemi előny lehet.
Tényleg semmi hasznát nem látom, sőt, igazából szerintem még rossz is, például nem úgy rendezgeted egymás mellé az ablakokat, ahogy csak akarod, mint a rendes asztali felületnél, hanem ott van neked full screenben, vagy csupán valamilyen módon oldalra dokkolva, aztán annyi. Még bezáró, leikonizáló, kicsinyítő ikon sincs, hát tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SONY LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest