Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Letöröltem a Chrome-ot (megint), és újratelepítettem. Ha csak az alap kezdőkép fut, akkor el tudom altatni a gépet, de ha megnyitok akár egyetlen oldalt is (mindegy, hogy mit), akkor hiába nyomom neki az altatást, nem csinál semmit. Amint bezárom a Chrome-ot, elalszik a gép.
Ami fontos lehet: WinXP SP3, Avast 8 IS, legfrissebb Chrome. Van valami ötletetek? Légyszi, ne azt írjátok, hogy a WinXP sz*r, hanem konkrét ötleteket, mert nem akarok oprendszert váltani.
Megjegyzem, hogy a 25-ös Chrome óta produkálja ezt. Eddig is ezt a böngészőt használtam, és nem volt vele ilyen gond. Opera, Firefox működik rendesen.Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest