- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
nálam is van adblock, de azt leszedtem, ugyanolyan tetű maradt. most újra telepítettem az egészet, ugyanolyan lassú. de már elindulni is csak kb. 10 másodperc alatt hajlandó, egyszerűen nem értem. próbáltam régi verzióval is, de persze azonnal visszafrissünt a mostanira. linkekre én tudok kattintani, de hosszú másodpercekig pörög a karika akkor is, ha csak egy google keresést indítanék. teljesen lomha az egész, és egyedi, mert minden más alkalmazás, program normál sebességgel indul/fut.
memóriák, processzor oké, most felteszek egy HDD sentinelt, mert nagyon rossz előérzetem van, ha mégsem winchester gond, akkor firefox és meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest