Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
nálam is van adblock, de azt leszedtem, ugyanolyan tetű maradt. most újra telepítettem az egészet, ugyanolyan lassú. de már elindulni is csak kb. 10 másodperc alatt hajlandó, egyszerűen nem értem. próbáltam régi verzióval is, de persze azonnal visszafrissünt a mostanira. linkekre én tudok kattintani, de hosszú másodpercekig pörög a karika akkor is, ha csak egy google keresést indítanék. teljesen lomha az egész, és egyedi, mert minden más alkalmazás, program normál sebességgel indul/fut.
memóriák, processzor oké, most felteszek egy HDD sentinelt, mert nagyon rossz előérzetem van, ha mégsem winchester gond, akkor firefox és meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs