Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
slakat
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem. A hibajelenség a következő: a böngészőm a legváratlanabb pillanatokban(úgy értem semmi rendszer nincs benne) leáll. Küld egy hibaüzenetet, azután bezárja magát és kész. Már az összes elérhető vírusirtót lefuttattam, semmi. Telepítettem még két böngészőt(FF,Opera), de azokkal ugyan az a helyzet. Most úgy állok, hogy 4 böngésző van a gépemen de mindegyik ugyan olyan megbízhatatlan. Kerestem NOD-al, Avasttal, Pandával, semmi. Kifogytam az ötletekből. Valaki segítsen pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest