- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Az exmérnököd egy kicsit félretájékoztatott. A golyós csapágy nagyobb terhelésekre van kifejlesztve ez igaz, de nem halkabb. A nagyobb terhelést azért bírja mert a fém találkozik a fémmel, de a gördülés miatt kisebb a kopása. Ezzel szemben a siklócsapágy pedig kisebb terhelésekre van fejlesztve, és CSENDesebb üzemre, uis ennél a megoldásnál az olajfilm biztosítja a gördülést. Ez utóbbi megoldásnál akár nagy terhelés (a hő miatt) esetén akár a korosodás (az olaj öregszik) miatt a gördülő közeg, az olaj veszít egyes tulajdonságaiból, minek következtében ''tönkremegy''. Hozzátenném hogy nem az ipari felhasználású csapágyakról írtam ezeket.
Ugyanez a folyamat a golyós csapágyaknál a kopás miatt történik. Itt a kenőanyag eltávolítása ''csak'' gyorsítólag hat a tönkremenetel folyamatára, de nem jelenti a véget. -
Szali
tag
Naszóval:
én is megpróbáltam megolajozni a venti csapágyakat műszerolajjal, de nem ment. Aztán az egyik lakatos haverom szólt, hogy a műszerolaj túl sűrű az ilyen finom csapágyaknak.
Viszont létezik egy ennél finomabb olaj, a neve csúszóolaj.
Veszel egy pici fecskendőt (2ml) és egy hozzávaló pici tűt, felszívod az olajat, felszeded a matricát és belenyomod az ''olajteknőbe'' az olajat, persze nagyon picit.Matrica vissza. Használod 1-2 napig a ventit, aztán megismétled a műveletet.
De ha van egy 1-2-3 éves ventid, ami csörög, annak már nem olaj kell, inkább olvasztókemence:) -
L3zl13
nagyúr
Múltkoriban felmerült ez a téma nálunk is. Megkérdeztük egy ex-gépészmérnök kollegánkat. Ő azt mondta a siklócsapágy a jobb. Hiszen ha az jól meg van csinálva akkor egyátalán nincs érintkezés fémfelületek között. Ezért halkabb tartósabb meg minden.
Viszont kétlem, hogy ezekben a ventikben ''jól megcsinált'' csapágyak vannak. -
Hequila
őstag
De amikor el kezd zörögni, akkor már valószínűleg a zsír kinyomódott(?) belőle. Én amikor olajban áztattam a sapágyat azt vártam, hogy apró buborékok fognak megjelenni felül, és alul pedig szépen befolyik az olaj; eredménytelenül.
Ja és porvédő nélkülit láttál már, vagy csak gondolod, hogy van olyan? Én még nem láttam, de ha lenne, lehet, hogy egy misét megérne. Csak annál az lenne a hátrány, hogy nem lehetne olajozni, mert az kifolyna belőle, akkor meg marad a gépzsír. -
Den
veterán
''Az olaj túl sőrő ahhoz, hogy befoljon a porvédő és a belső persely között''
Ráadásul a porvédő mögött zsírral van töltve a csapágy. Azt viszont el tudom képzelni, hogy ezekben az olcsó kis ventikben porvédő nélküli csapágyakat használnak, ott ideig óráig segíthet egy csepp olaj. -
Hequila
őstag
válasz
burgatshow #14 üzenetére
Ha a matrica mögötti kis lyukba csöpögtetsz olajat, akkor az a csapágyhoz még csak hozzá sem ér (pontosabban hozzáér a csapágy belső perselyének a golyókkal ellentétes oldalon lévő falához, de az ott szarnak egy nagy büdös pofon). Az lehet, hogy a tengely megolajozása miatt halkabb lesz a venti valamelyest, de ez akkor sem a golyók megolajozása! Én próbáltam már csak magát a scapágyat napokon keresztül olajban áztatni ; nem sok sikerrel. Az olaj túl sőrő ahhoz, hogy befoljon a porvédő és a belső persely között, mással még nem próbáltam. A porvédőt is le lehetne venni, csak akkor kérdéses a visszarakásának mikéntje.
Ennyi!!! :t:t:t -
burgatshow
veterán
OFF
Jól látom, hogy újfunkció lett beírva a rios3-ba? Ezalatt értem a hozzászólás javítását??? :F
ON -
burgatshow
veterán
Ebben nagyon is tévedtsz! Mármint a golyósak olajozása miatt!
Ugyanis nekem mindíg sikerült megolajozni pedig asszongya a két gépben összesen van 8 venti és mikor kezdig előadni a vadászgép effektust,:DDD akkor kiveszem őket és a matrica alatt van egy kis lyuk oda műszer olajat szoktam nyomni és addig nem rakom vissza amíg meg nem járatom, hogy az olaj befojjon!
Ennyi! :t
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Én személy szerint a siklócsapágyra szavazok. Érveim:
-Jóval olcsóbb, mint a golyóscsapágyas
-Jóval halkabb -||-
-Ha esetleg el kezd zörögni, kenek az érintkező felületek közé egy kiló olajat, és újra hang nélküli a működése
-A golyóscsapágyasat nem lehet olajozni, ha egyszer zörög, akkor nem lehet vele mit csinálni. -
rATdrAgOn
senior tag
Ki mondta, hogy igazam van? :)
Mostanaban amugy a kovetkezot szoktam csinalni, elegge nem sztenderd, de bejon. :)
Kinezek adott proccra jo gyari hutot, blokkot megtartom belole, aztan ventit lemutom es rakok a helyere egy papst golyos ventit... nem olcso, de az telleg elzorog 3-4 evig is (legoregebb slot-A-s atlonomon igy van megcsinalva a hutes ~3,5 eve es csak nem akar meghalni)... ja, halkan jegyzem meg, hogy a siklocsapagyas papstok sem rosszak, raadasul _HALKABBAK_ mint a golyos testvereik, viszont 1-2 ev utan annyi nekik, valamint kicsit dragabbak. :(
[Szerkesztve] -
Zofren
aktív tag
Köszi szépen a linket. Elolvasom.
Üdv:Zofren -
rATdrAgOn
senior tag
A neveben pontosan benne vanik... :)
A golyos csapagyban a tengely egy olyan csapagyban van, aminek a forgo es alloresze kozott golyok is elhelyezkednek (meg persze a kenoanyag is). Elonye, hogy nagyobb statikus mechanikai terhelest bir ki, hoszabb az elettartama, hatranya, hogy nagy fordulatszamon gaz, hamar szetesik :)
A csuszocsapagy (marhasag ez a nev, ez inkabb siklocsapagy) ettol lenyegeben kulonbozik, itt a tengely es a csapagy haza kozott nincs semmi, a kenoanyagon kivul... (pontosabban, a csapagy haza altalaban specko bronzotvozet, amit olajjal itatnak at, ezen az olajfilmen siklik a tengely csapagy altal alatamasztott resze).
Elonye, hogy nagy fordulatszamon sokaig jo, statikus terhelest nem komalja, magas fordulatszamon is nyeso (gondolj pl. a benzin/diesel gepjarmu motorokra... ott szerinted a hajtokar es a fotengely csapagyak milyenek?! Elarulom nem golyos csapagyak :) -
PeliScan
addikt
Itt van minden, amit tudni szeretnél. :) Még több is. :D
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9371&start=0[/L] -
Zofren
aktív tag
Hali!
Mi a különbség a golyóscsapágyas és a csúszócsapágyas ventik között? Erre még nem jöttem rá. Ez lehet, hogy egy nagyon egyszerű kérdés, amire a válasz is egyszerű, de nem tudom.
Üdv:Zofren
Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest