- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
válasz
Simba86 #1027 üzenetére
sziasztok, a Playstation Now hogyan tudom használni?
Nekem mindig egy ilyen oldal jön be.
Unable to Find This Page
It may be unavailable or the address may be incorrect. Select [Home] to continue browsing PlayStation™Store.Van PS4em is.
Második kérdésem: a God Of war New Game+ mikor jön ki? Mert nekem még nem jött frissítés hozzá.
-
Redcaster
őstag
Én eleinte használtam Atreust is, de aztán észrevettem hogy semmit nem sebez ezen a nehézségen, így már nem foglalkoztam vele, így is volt elég sok minden amire figyelni kellett
Na igen, a pengéket én csak több ellenfél esetén használtam, egyszerűen egy ellenfél ellen nem érte meg használni, így bossfightoknál sem, kivéve ahol muszáj volt. A fejsze maxra húzva 1 ellenfél ellen sokkal effektívebb.
Mindeközben meglett a platina is
Féltem, hogy Muspelheim-ben minden próbát teljesíteni kell hozzá lehetetlen fokozaton, de hála Istennek nem, így viszonylag könnyen meglett.
A játékot pedig az alábbi setben fejeztem be:
Ezután 2. nehézségi fokozaton tervezem majd kijátszani a játékot, hogy végre istennek érezzem magam
Viszont a hétvégén akciós volt a Horizon Zero Dawn, úgyhogy jelenleg azt nyúzom, valamint jövőhéten jön a Detroit, úgyhogy Atreus nálam pihen egy ideig... Kratos viszont nem, mert ott a GoW 3 Remastered is
-
Redcaster
őstag
Köszi
A DS-ben szerzett tapasztalat/kitartás sokat segítettItt van a fight, örök emlék marad
-
-
-
Adam_Shepard
addikt
-
törölt tag
Nincs a játékban olyan, amihez yt videót kell nézni. A rúnás láda ugyanúgy nyílik, ahogy mindenhol máshol: az egyikhez forgatókat kell beforgatni (a kezdőarénában memorizálni kell a jeleket, és a három másik aréna tetején random ülnek a forgatók), a másik meg kongatós, de azok természetesen ottvannak ahol a láda is.
A körök végén meg ne felejtsd el eladni Sindrinek a zsákmányt (az egyik fajta 500, a másik 1000 mist ehcot ér) mert közvetlenül a ládákból csak a megszerezhető töredékét fogod megkapni. -
Én sose néztem hogy milyen szinten vagyok, csak azt hogy mit tud és kesznek érzem e magam arra a harcra.
Volt elykhez bementem és egy nagy kövér nope felkiáltással kijöttem.
Aztán mikor visszamentem már biztos jobb cuccom volt de nem az mentett meg, hanem hogy ráéreztem a harcra és ki tudtam kerülgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenWRT topic
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest