- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz
Adam_Shepard #1036 üzenetére
Igen,pontosan úgy csinálok.....de semmi,R1 ...megfogja megemeli de elengedi....ha utána nyomogatom a kört is mint állat szintén semmi.De ha a kettőt egyszerre, akkor is.
😔 -
MM01
tag
válasz
Adam_Shepard #993 üzenetére
Igen van ott, csak nekem az osszesre azt irja hogy meg nem utazhatok oda. Ez mitol van?
-
mike1334
veterán
válasz
Adam_Shepard #990 üzenetére
Köszönöm!
-
mike1334
veterán
válasz
Adam_Shepard #988 üzenetére
Köszi! Azt hittem az ivaldihoz magasabb szint kell. Ahol lehet gyűjteni azt a területet "after game"-nek mondták, de lehet keverem valamivel.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #983 üzenetére
Igaz nekem ez uj volt itt még nem is jártam se küldetés nem küldott ide, de legalabb 5ösként 7es ellenfelek vannak
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #983 üzenetére
Köszi!
-
NyMRooD
őstag
válasz
Adam_Shepard #958 üzenetére
+ Moby és Kvelstadt: Köszi, megpróbálom így.
-
Csibor82
csendes tag
válasz
Adam_Shepard #149 üzenetére
Lehet, hogy vak vagyok, de nekem nincs "Hang és képernyő" beállítás.
Már minden lehetséges beállítást átnéztem, de SEHOL nem találom, hogy tudnám a képernyőt teljes képernyőre rakni.
Csak én küzdök ezzel még mindig? -
válasz
Adam_Shepard #898 üzenetére
Ilyen efektek is vannak?
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #835 üzenetére
Nincs kihagyható elem a játékban. Mindenhova vissza lehet menni, és kinyitni/megszerezni. Nincs elbukható item vagy trofi.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Adam_Shepard #792 üzenetére
Hopsz, ezt nem tudtam. Én mindig a fejszével szakítottam meg a varázslatot mikor rákészült. Mondjuk én ha már levegőbe repült már dobtam is a fejszét, mert a lövéses varázslatot is tudtam így blokkolni.
-
válasz
Adam_Shepard #787 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy azt meg lehet bontani. De általában volt skillem amivel fel lehetett nyitni.
Egyébként nem vagyok profi ugye, és lehet hogy nem látom át mindig mi hogy a legjobb, milyen cuccok kombóznak stb, de van egyvalamim ami nekem pont elég. Amit elértem azt én értem el.
Nem néztem semmit neten hogy mi a jó rúna, charm, set stb. -
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #732 üzenetére
Na igen,volt hogy spartan rage hevében püföltem,és nem sebződött! Rohadt csaló a ribanc,de szerencsém volt mert mindig pont elém estek a kis életerőgömbök!
Sokkal rosszabbra számítottam,az hogy harmadik próbára összejött (igaz,full max vagyok,talizmántól kezdve páncélszettig minden),engem is meglepett! Amikor beadta az R3-at,vagy két mp-re leblokkoltam,néztem hogy mi van,aztán meg két kézzel nyomtam az analógot!
Amúgy igaz,kiment a fejemből,az a trófea is ma lett meg,tehát valkűrök,hollók,kincsek,végül relikviák!
-
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #730 üzenetére
Nekem az utolsó előtti előtti ma a hollóvadászat,az utolsó előtti a kincses szigetes,az utolsó pedig a kurátor volt!
A hollókat soakn nem szeretik,ahogy észrevettem!
-
válasz
Adam_Shepard #719 üzenetére
Megnéztem. Kell még 5000 ködlóf#sz és kész. Az meg hamar megvan.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #676 üzenetére
Ez a
a legnehezebb boss a jatekban?Sigrun
Beneztem Faraaz videoihoz ,hogy mit csinalt mostanaban. Na ott van egy lvl1,max diff, nohit eleg hosszu bossfight. -
válasz
Adam_Shepard #622 üzenetére
Shopba látom meg tán van amit már ki lehetne szedni.
-
válasz
Adam_Shepard #619 üzenetére
Trofit ad az a set? Mert egyébként nem érdekel.
-
válasz
Adam_Shepard #616 üzenetére
A chaoshoz megkaptam a maxra fejlesztős itemet és ki is húztam az összes maradék skillt.
Aztán csináltam shopba egy axe markolatgombot amivel mégjobban bírom a ködöt, és most megint ott bóklászok mert most meg ottani cucc kell a set fejlesztéshez.Badlof2k
Szerintem egyáltalán nem vészes.
Nézad a mapot melyik területen nincs meg és ott szétnézel. Hangot is adnak, nincs is sok.
Meg közben mindig találtam olyan helyet, ládát ami korábban még nem volt elérhető vagy nem vettem észre. -
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #595 üzenetére
Köszi,hétvégén rászánom az időt majd!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #596 üzenetére
Ráadásul sokszor spartan rage közben nem volt hitreg, hiába püföltem a királynőt.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #595 üzenetére
Sigrunban meg az a pláne, hogy
az öszes eddigi valkűr skilljét használja egymás után felváltva -
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #572 üzenetére
Gratulálok!
Én ma háromszor nekimentem Sigurnnak,de levágott,egyszerűen most nincs hozzá türelmem. Farmolgattam Muspelheimben meg Niflheimben,ki akarom maxolni az összes páncélt,talizmánt. Magára a játékra most 81%-ot ír,de picit besokalltam,pár nap pihenő és hétvégén platinázok!
-
Zsinder
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #574 üzenetére
Na ez menő. Nekem eszembe se jutott, hogy valami ilyet belinkeljek.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #570 üzenetére
És megvan. Platina. Ha jót akartok hagyjátok a végére a Valkűr queent.
-
Zsinder
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #568 üzenetére
Nem is az a baj vele, hogy erős, hanem csal a rohadék
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #565 üzenetére
-
válasz
Adam_Shepard #545 üzenetére
Meg. 7 sisak le van rakva a csücsülőkre. Még mondták is a 7.nél hogy "áhá szóval 8an vannak."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Adam_Shepard #531 üzenetére
Én eladtam, mivel ki akarom maxolni az izzó ill. a valkűr páncélokat..
-
válasz
Adam_Shepard #523 üzenetére
Én most ott járok hogy midgardba már csak
most fogok rámenni a két farmolós harcolós tüzes és ködös világra, aztán nem tudom mi lesz még hátra de amiket számol a játék térképen szok kész lesznek.Eir meg a queen van hátra. -
Csabee86
senior tag
válasz
Adam_Shepard #523 üzenetére
Ha erre a trofira gondolsz
, akkor azt megszereztem a story közben."Trilingual" -
válasz
Adam_Shepard #515 üzenetére
Nekem volt pár rúna amit mindig vittem a kövi settbe.
-
válasz
Adam_Shepard #510 üzenetére
Te eddig bennehagytad az adott cucban a követ amit beleraktál?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
En full ivaldiba gyurtem le , jobb statokat ad mar alapbol mint a valkur set ahogy neztem talan a kesztyu az ami valamiben jobb , meg nekem a valkur set jobban tetszik kinezetre
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Max akkor veszted el ha eladod a kovácsoknál, de akkor is vissza lehet venni.
-
Imilenni
addikt
válasz
Adam_Shepard #491 üzenetére
Én azért reménykedem hogy még a PS4 kap egy utolsó GOW-ot, én azt se bánnám ha maradna minden, mindössze kitoldanák a történetet.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #488 üzenetére
Jaja.. mégis ahoz képest mennyi minden content van benne igysem elég.. még mennék tovább de már amit akartam megcsináltam felefedeztem stb.. szóval "kicsit." rövid, de pont ezen gondolkodva tegnap az jutott eszembe hogy valszeg azért mert igy vezetik /vezetnek fel egy újabb trilogyt szerintem aztán meglátjuk, főleg azért is mert anno az Gow 1 se volt annyira "hosszú." és istenekben gazdag.. igazából ott is a maint story főleg az volt hogy pandora templomán rohantál végig volt egy kis pokoljárás aztán a végén Arész, 2-3 meg aztán beindult durván.. szóval várom a folytatást
ja plusz spoiler!!
tegnap Mirmir elszólta magát hogy amikor Jötünheimbe voltunk a bojjal akkor Freya kedves betalálta hogy ugyan mégis Odin hova tette a harciszellemét és a Valkürszárnyait mert ugye mint kiderült eredetileg ő volt a valkürők királynője és felügyelője csak amikor Odin megátkozta blabla..letépte a szárnyait és elvette harci szellemét..és szóamiszó ezt keresi és Mirmir volt olyan okos hogy elis mondja legalábbis a szavaiból ezt vettem ki, ezért gondolom kövi részbe ha lesz akkor Freyával lehet lesz egykis adok kapok mer ugye a kis fiát elküldtük az örök vadászmezőkre borért.amiért a mama annyira nem volt hálás.. bár ha olyan lesz mint Héra a háromba akkor az nem lesz nagy pofozkodás.. de abból kiindulva hogy valkürkirálynő volt akkor nem hiszem hogy ennyivel lenne le rendezve az egész. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #485 üzenetére
Nekem is kb ötödik nekifutásra lett meg normálon...ehh néztem párszor hogy ez micsoda..nála rendesen kell taktikázni .. meg ahogy néztem még kevesebb sebzést kap mindenből mint a többi valkür.. Ragemódba is alig vettem le neki az életét.. de meglett. ^^
-
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard #467 üzenetére
igen, azon tolom
-
Xaels
félisten
válasz
Adam_Shepard #466 üzenetére
Basszus arra nem is gondoltam.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #465 üzenetére
Közben gugliztam egy keveset mert látom beragadt az internet hirtelen. A Redditen azt írják, hogy ha a legmagasabb nehézségen nyomod le a játékot, akkor ad 2 pajzsot.
-
dinostaRR
tag
válasz
Adam_Shepard #462 üzenetére
kettő sárga eposzi. a nevüket most nem tudom, már nem vagyok elötte, de egyik Tyres a másik véres Kratoszos
-
Xaels
félisten
válasz
Adam_Shepard #455 üzenetére
Ki, mind a 3 eddigi Valkűrömnél volt holló
Spoiler? A történet szemszögéből nincs semmi jelentőségük, de gondolom akit zavar az nem fogja megnézni.
(#456) Snip3r_HUN de figyeltem, sőt mint írtam nem is ő az érdekes a 3 testvérből csak a többiek nem jelennek meg a játékban ilyen formában. -
válasz
Adam_Shepard #417 üzenetére
Én azt se tudom mekkora.
Az első harc után lehet menni ugye jobbra meg balra. Na mindkét irányba voltam a kövi harcig de nem jutottam ki időben, meg elején középen ki van nyitva az a ködmentes hadadásos rész. -
Badlof2k
senior tag
válasz
Adam_Shepard #414 üzenetére
Jó cucc csak már később a szint miatt lecseréltem és bűbájokkal vissza szedtem az elvesztett statokat..de az elején nagyon jó kis boostot ad
-
Peetey91
senior tag
válasz
Adam_Shepard #279 üzenetére
Én is ma szereztem meg azt a trófeát. Annál a résznél konkrétan álltam a TV előtt, mert nem bírtam ülve maradni.
-
válasz
Adam_Shepard #300 üzenetére
Este ránézek, de én úgy emlékszem hogy mindent bepipáltam pont emiatt.
-
válasz
Adam_Shepard #298 üzenetére
Uk-s játékokkal is ezt csinálja uk accon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Adam_Shepard #295 üzenetére
Kicsivel több mint 1 éves.
Amúgy a másik ilyen a SWBF2 volt. Ott a "loading" képernyőn akart elszállni a gép, aztán miután betöltött játék közben elcsendesedett. Itt is játék alatt alig hallom a hangját, csak a menüben jön meg a hangja. -
Simba86
senior tag
válasz
Adam_Shepard #287 üzenetére
biztos nem írtad el és "rekt and roll"-t akartál írni?
-
válasz
Adam_Shepard #287 üzenetére
Elhiszem. Tegnap volt egy hely ahol két hasadék is volt és mindkettőböl jöttek a onehit ellenfelek.
És persze mégvegy kék armorba vagyok ami nincs is kihúzva.Viszont tegnap találkoztam egy utazóval. Nagyon ds-esen harcolt. Ug sword kétkézre fogva és pajzs a hátán meg nagy erős páncél. Vártam is hogy soult kapok érte. Penge111
Van bizony, és ennek örülünk is nagyon!
Én már eddig is azt mondtam hogy simán megérte a játék a pénzét. -
válasz
Adam_Shepard #283 üzenetére
Az kmoly mert úgy érzem hogy hű de jó tartalmas volt már eddig is.
Ja és akkor vanbak ilyen 6szögletü tükrök amikről még szó nem volt hogy mik azok.Ja és már " read" helyett azt mondta a fiunak hogy can you read this?"
Ja meg kiderült ki a boszi.Penge111
Én egy lépéssel vagyok előtted, szóval te is kb a felénél. -
penge111
addikt
válasz
Adam_Shepard #283 üzenetére
Én most itt járok 15 óra után,
, mennyi van még hátra?a hegy tetejére jutáshoz, működésbe hozam a liftet, és egy sárkány próbált megállítani, megcsapkodtam kicsit, egyelőre elmenekült -
válasz
Adam_Shepard #279 üzenetére
Neszpojlerezz!
-
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #257 üzenetére
Én is normalon vagyok,találkoztam a börtönös valkűrrel,akiről én beszélek (Muspelheim - GONDUR) - ÉG ÉS FÖLD! A börtönöst két halállal megoldottam,jó kis csata volt,azóta még fejlődgettem is,visszamentem délután,de egy óra után feladtam.ESÉLYTELEN egyelőre!
Egyszer tudtam levinni az életerőt félig,de kicsit olyan mint Friede,
.Mondom,tegnap one hit killt kaptam,SOHA életemben egy játékkal nem jártam még így...felugrik,te csinálsz amit akarsz (sprint,dodge),mégis a nyakadra érkezik -
El Barto
tag
válasz
Adam_Shepard #241 üzenetére
Gratulálok!Milyen nehézségi szinten nyomod?Jó neked,én normalon olyan one hit killt kaptam Muspelheimben,hogy azóta is csak lesek.
Egyelőre ÖTLETEM sincs hogy hogy lesz meg,inkább megyek másfelé,erősödök,de sem videot nem nézek,sem guide-ot nem olvasok,csak úgy "szőrén" akarom lenyomni mindet!
-
válasz
Adam_Shepard #176 üzenetére
Jaja. Az jó volt. De a lényeg az volt mikor a csonakba mondta h neki csak pár perc volt ami kb sorry boi.
Amúgy az a boss kurvaidegesítő volt nekem.
Utálom az ilyen ellenfeleket hogy láthatatlan, ezmeg nem de sötétet csinál ha kicsit is hibázok.
A végén benyomtam a raget mert már rageltem tv előtt is emiatt, és jaj de jó érzés vokt puszta kézzel agyonverni.
Meg úgy egyébként is. Ez a pusztakezes harc nálam még magasabbra emeli a kratos maga a brutalitás mércét.
Nem kell neki semmi blade meg axe. Két ököl osz gyerebzmeg!
Szoktam is olyat hogy mikor felidegesítenek harcban elrakom az axeot és úgy pépesítem az ellent. -
válasz
Adam_Shepard #155 üzenetére
Már most is volt egy ilyen emlék ahol a fiu az anyja holtesténél panaszkodott hogy kratos nem foglalkozik vele. De am jók az olyan apróságok is mikor a boi szomorú vagy valami és kratos nyúl felé aztán megál a keze.
Jó van megcsinálva nagyon.
Most ott járok hogy kipucoltam egy ilyen sötét elfes helyet és megont lett fény.
Most visdzatértem midgardba (nem sok hely nevét tudom még megjegyezni) és most megyek sidequestezek kicsit. -
batai15
félisten
válasz
Brutális az volna ezek után ha későbbi részekben, már ha lesznek meghalna a fiu, és a megtért kratos rombolásba kezdene
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aztán ott a vége. Hajaj, de kíváncsi vagyok a véleményekre majd.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Adam_Shepard #153 üzenetére
Épp Qru javasolta a jelenlegi címet a régebbi (címsorban szereplő) helyett. Egy betévedő, vagy gugli keresgélő nyilván meg fog örülni neki, ha több releváns kulcsszó bukkan fel az egész témakörből..
Jól van ez így, Quake Champions és más témában is építek hasonlót, ami összefogja a Magyar fan / fun-okat.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Írtam Qru-nak.
Nyugodtan privizzetek, ha még valamit érdemesnek gondoltok felülre vagy az első 3-hszbe -
HosCincer
csendes tag
válasz
ok, kössz! Megnézem majd.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Adam_Shepard #121 üzenetére
Igen én nem bírtam ki hogy ne vegyem meg :)) eddigi legigényesebb gyűjtőim ami a szobrot illeti.
Jött egy 1.11-es frissítés.
(különféle javítások fejlesztések) -
válasz
Adam_Shepard #78 üzenetére
Pont ma reggel jutott eszembe melóba menet mikor először láttam e3-as vidit és még az volt húbazz, de messze van az még.
Már nincs messze, itt vagyunk. El se hiszem! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #65 üzenetére
Az olyan Kratos-os volt.
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #54 üzenetére
-
Gery9112
őstag
válasz
Adam_Shepard #53 üzenetére
Igen erre gondoltam köszi. Az megvan, hogy nincs fejezetekre bontva csak a metódus miatt kérdezem. Ezek szerint akkor 1 végigjátszás alatt is le lehet tudni mindent mert vissza lehet térni korábbi részekre. Tehát nem gond ha az elején elhagyok egy gyűjtögetni valót, vissza lehet érte menni bármikor.
Rosszul tettem fel a kérdést bocsi, csak már vágom a centiket és nem figyelek ilyen részletekre.
-
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #41 üzenetére
Van valahol changelog?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #24 üzenetére
Kérek spoiler gombot, de megjelenésig szerintem ne spoilerezzünk a topikba. Dobd át PM-ben vagy a többi csatornán.
-
válasz
Adam_Shepard #13 üzenetére
Spojleeeeer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Analóg fényképezés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest