- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alkatot hanyagoljátok, gyakorlatilag semmit nem ér.
Vitázni lehet ezzel persze, mert ha sok az ütés, akkor számít mennyit költesz kajára. De még sem így van.
Én egy aranyat sem költöttem rá, pedig benne voltam és átjöttem a zúzón.
Inkább arra figyeljetek hogy jó cuccaitok legyenek, olyan amivel több szintet ki lehet húzni.
Nem kell másodvonalbeli cuccokat megvenni, hanem csak is a legjobbat...persze azon belül is van szinteltérés, de az csak páncélban jelentkezik általában.
Ezeket a cuccokat kell felpumpálni, erre vagyunk jók mi, magasabb krakterek...egyenlőre ez még röcög de majd kialakul ez is.
...és az így megspórolt pénzt a hasznos statokba ölni.
szerk:
valmint valamivel összeszedettebben menteni ki a pénzt, legalább egy szót írjon aki segít menteni,..minden jobb mint ablakon kihányni a piac díjját...nem nagy összeg, de tök felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest