Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alkatot hanyagoljátok, gyakorlatilag semmit nem ér.
Vitázni lehet ezzel persze, mert ha sok az ütés, akkor számít mennyit költesz kajára. De még sem így van.
Én egy aranyat sem költöttem rá, pedig benne voltam és átjöttem a zúzón.
Inkább arra figyeljetek hogy jó cuccaitok legyenek, olyan amivel több szintet ki lehet húzni.
Nem kell másodvonalbeli cuccokat megvenni, hanem csak is a legjobbat...persze azon belül is van szinteltérés, de az csak páncélban jelentkezik általában.
Ezeket a cuccokat kell felpumpálni, erre vagyunk jók mi, magasabb krakterek...egyenlőre ez még röcög de majd kialakul ez is.
...és az így megspórolt pénzt a hasznos statokba ölni.
szerk:
valmint valamivel összeszedettebben menteni ki a pénzt, legalább egy szót írjon aki segít menteni,..minden jobb mint ablakon kihányni a piac díjját...nem nagy összeg, de tök felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest