- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaff
csendes tag
válasz
Hun'reeth #8899 üzenetére
670 ezres fejpénz az igazán szép! Hányas szinten jársz? Ha jól emlékszem, akkor a 79-es szinten én is sokat időztem, szándékosan nem csináltam semmit, csak az aréna pénzből éltem. Annak a szintnek a környékén használható Adendathiels Gladius of hell kard (ebből van nekem egy extra) és a komolyabb Táliths felszerelések. A kisebb szinttel rendelkezők esélytelenek, azonos szinten lévők meg rendszerint képzetlenebbek, ill nem rendelkeznek maxos felszereléssel. Persze ez csak tipp? Mióta állsz az élen?
(ui.1. a 23-ik helyezésem a Becsületre vonatkozik, nem az arénára, ott 1 és 12 között ingázok. Nálunk, 89-es szinten nagyon kiegyenlített a mezőny, 10 ezer arany fölé nem kúszik a fejpénz. Persze ha kicsit költenék rá, akkor tudnám használni a 106-os szintű ruháimat, amikkel behozhatatlan előnyre tennék szert a többiekhez képest, de a franc aki fizet érte.)
(ui.2. 670 ezer arany szépen mutat, bár valójában nem nagy összeg, mindent össszevetve nekem napi 230 ezer jön össze.) -
Hun'reeth
őstag
"Szóval ez szerintem sem igaz az állításod teljesen, sőt..." --> ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
Amiről beszélsz, hogy kartellbe tömörülnek alsóbb szinteken és felnyomják az árat sőt ha valaki olcsóbban adja ugyanazt a cuccot megverik, na ez ellen például nagyon is fel kéne lépnie a játékkészítőknek! Ez a valós életben is tilos.
De azt is tiltani kéne, hogy annyi példányban vásárolják ki a cuccokat amennyiben akarják rubinért. Van, hogy 6-8 db -ot is kivásárol egy karakter. Vicc.(#8897) Gaff: én se költöttem magamra egy fillért se mégis 670e már a fejpénzem mert olyan erős vagyok
de ettől még éppúgy felháborít, hogy miket csinálnak mások. Nyilván te másik szerveren vagy itt igen durva egyének vannak. (S2)
Na meg senki sem azért játszik, hogy 23. legyen hanem, hogy bajnok legyen az arénában. -
S.Feri
őstag
válasz
Hun'reeth #8896 üzenetére
Hát azok a fa pajzs árusok akik keményen hónapok óta árulnak mindent a piacon, és a kezükben is tartják a piacot, nem sok pénzt ölnek bele, ezeket is kell valahogy egyensúlyozni, mert ők az igazi terroristák! És nem sokan vannak akik képesek és tudnak is megfelelő mennyiségü pénzt áldozni a karakterükre!
Szóval ez szerintem sem igaz az állításod teljesen, sőt... -
Gaff
csendes tag
Nem tudok egyetérteni a hozzászólókkal! Soha egy fillért nem költöttem a játékra és a mai napig fel tudom venni a versenyt a környezetemmel, pedig ők bőségesen költöttek a játékra.
Például az én karakterem a 23-ik helyen áll, mögöttem egy volt szövetségesem van (tajvani srác) ő pont ma reggel mesélte, hogy eddig 1600 rubint vett (legalább 20e Ft) és alig erősebb nálam. Mögöttem egy többségében görögökből álló liga emberei vannak, ők iszonyat mennyiségű pénzt költhetnek, de sem sokkal erősebbek.
Nagy ritkán még az első helyen álló fickót is sikerül megütni. Pedig 22 hely és 6 szint a különbség. Tőle raboltam egy húzásra 42 ezret. Rengeteg apróság van a játékban, amiről a többség nem tud, amiket kihasználva a többiek főlé lehet kúszni. Például én úgy vettem észre "pihenten" erősebb a karakter. -
Hun'reeth
őstag
válasz
instant_h2o #8895 üzenetére
Na igen de ingyenes játékként indult a dolog és bár az elején is volt lehetőség pénzt ölni bele az akkori "segítségek" nem okoztak ekkora esélyengyenlőtlenségeket.
Annó a pénzért lehetett többet kalandozni + többet arénázni és gyorsabban fejlődni szintlépésileg sőt akkor is ki lehetett vásárolni cuccokat az aukcióról. De korántsem ugyanaz mint ami most van, mert most a pénzért olyan karakter fejleszthető aki ellen a nem pénzért játszóknak esélye sincs és ezért nem is játszanak vagy abbahagyják. Na meg ezek az agyonpénzelt karakterek terrorizálják is a kisebbeket. Ezzel a játékkészítők maguk teszik tönkre lassan de biztosan a saját játékukat.
-
instant_h2o
csendes tag
válasz
Hun'reeth #8891 üzenetére
Ezt értem,de az nyilvánvaló,hogy akik fizetnek ezért a játékért nem néznék jó szemmel,ha fizetés nélkül is lehetne ugyanazt a szintet hozni.
Mert egyébként mi értelme lenne pénzt ölni bele?Másrészt amit leírtál,az nem a szabályok hibája.Hanem a játék fejlesztői ezeket a dolgokat jó ötletnek,vagy üzleti megfontolásból jó húzásnak tartották.
-
Gaff
csendes tag
Mégegy apróság eszembe jutott. Jelenleg napi 110-140 ezer arany értékben találok árukat az alvilágban. Ez azért egész jól megdobja a bevételt, viszont hamarosan újra elérem a 90-es szintet, így már csak a főnök fog cuccot dobálni, tahát napi 100-120 ezret fogok bukni amíg nem sikerül a 100-ast legyőzni!
Tehát fiúk (lányok), erőltessétek a magas szinű arénákat amilyen korán csak tudjátok, mert komoly pluszt pénzt lehet ott összeszedni. Szerkesztettem egy halom excel táblázatot, az egyik a főnökök elleni csaták elemzését végzi. Sokat segített. -
Gaff
csendes tag
"Aki fizet, az halad előre, aki nem, az pedig egy helyben ácsorog."
Ezzel nem igazán értek egyet. A játékban nagyon jól ki van találva, hogy pénzért (Forint, Euro) csak a hatékonyságot lehet növelni (pl. gyorsabb fejlődés, több pénz, rövidebb idő illetve a meglévő értékek tuningolása), értelmes extra lehetőségek nincsenek (értem ezalatt azt, hogy mindenki tud arénában harcolni, alvilági és normál küldetéseket csinálni).
Soha egy fillért nem költöttem rá, és folyamatosan kúszok egyre feljebb, pedig már bő egy éve a top 50-ben vagyok. -
Gaff
csendes tag
válasz
Hun'reeth #8890 üzenetére
A magas piaci ár szerintem 2 dolgot eredményez:
1, sokkal nagyobb a harc a termékekért az aukción, így az utolsó pillanatokban iszonyat nagy összegeket lehet bukni. (Megjegyzem: aukció végét mutató script létezik.)
2, aki drágán el tudja adni a használt cuccait, az jobban tudja magát fejleszteni, tehát az S2-n a játékosok több képzéssel rendelkeznek, abszolút értelemben véve erősebbek.. ..de relatív értelemben, tehát játékos-játékoshoz viszonyítva már nem. At alvilági csatákban ez előny, mert nekem gyengébb az alap karakterem, mint "drága szervereken".Én személy szerint elég jól éltem meg a szabálymódosítást, sok cuccom volt felhalmozva, és még most is abból élek. Hamarosan érem el a 90-es szintet, tehát újra használni tudom a 106-os dolgaimat (a kardom az pont 107-es, így arra újabb hónapot várni kell). Szabálymódosításkor az erősebb játékosok számára szinte csak egy elérhető fegyver volt, a Adendathiels Gladius of Hell (85-ös szint, sebzés 138-193). A trükközéseknek köszönhetően nekem ebből van egy +23-as sebzésű. Korábban abból éltem, hogy kisebb fegyvereket vásároltam, és jóval nagyobb sebzéssel láttam el, mint amit az illető a saját szintjén rá tudott volna pakolni. Szeerncsére más nem foglalkozott itt ezzel
Ezt a már említett kardot a no1 játékossal csináltattam magamnak, és bár már rég "kinőttem", mégis emlékül eltettem, és szabálymódosítás után nagyon jól jött (a többiek kb. 17-et tudtak csak rápakolni, de az még nagyobb probléma volt, hogy egyáltalán nem lehetett kapni). Na ezért az egy kardért nekem is millió fölötti összegeket ajánlgattak, és bár már nem használom, de nem eladó.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
instant_h2o #8889 üzenetére
A másik dolog meg, hogy az áldásokkal 40-50 képzettség lemaradást egy mozdulattal be lehet hozni. Tehát hiába van nekem 160 pl. alap karizma a másiknak meg 110 amivel sohasem győzne le aktivál egy áldást és máris többje van mint nekem. A sebzés is erősíthető csak a páncél nem. Szóval pénzért van sok minden.
-
Hun'reeth
őstag
Én sem használtam soha rubint sem prémiumot mert elvből nem fizetek ilyen böngészős játékért. Nem ebből nőttem a többiek fölé csupán régóta játszom és ésszel.
Meglepő amit írsz nyilván ez azért van mert ott nagyon sok ilyen jellegű cucc felhalmozódott így lecsökkent az értéke. Itt bizony (S2) ahogy írod a táliths of heaven cuccok 500-650e arany között járnak bár én nem látom még őket, aukción meg nincs hónapok óta. Legalábbis 83-as szintig. Egy db kesztyűt szerváltam csak.
Egy olyan fegyver amit írsz szerintem itt millió/db -ért simán eladható.(#8889) instant_h2o: például azért betonozzák be magukat egyesek mert alsóbb szintű karakterkenek a visszaminősítések miatt és a jó cuccok hiánya miatt szó szerint semmi esélye azok ellen akik mg a korábbi verzióban jutottak bizonyos szintre.
Pl én 69-esként csak az aukcióról szerezhetnék táliths of heaven cuccokat (81-83 közöttieket) de a verzióváltás óta - már vagy fél éve - 1 db volt csak!
A fejlesztések is olyan drágák és annyira nem megy a piac, hogy nincs igazán esély fejlődni. A naponta frissülő bolt megmég tovább rontotta az esélyeket. Az aukción meg öldöklés van.
Lassan kinyúvad a galdi mert nincs értelme továbblépni úgysem tudsz a magasabb szintűekkel versenyezni. -
Gaff
csendes tag
Hát jah, nem mindenkinek tetszett a szabálymódosítás. Az egyesületünkben most már csak én vagyok aktív, a többiek a szabálymódosítás óta be se léptek. Pedig ketten is voltak közülünk hosszú időn át no1 játékosok, és egy kivételével mindenki 80-as szint fölött van. A legjobb haverom is ott áll 129-es Ichorus Gladius of Hell (224-309 +24) karddal a kezében, de bárki átüti, ugyanis a szabálymódosítás óta nem tudja használni.
Ha nem lennének az alvilági csaták, akkor már én is abbahagytam volna. Azért ez mégiscsak új lendületet adott az egésznek. Bárki aki szorgalmas nagyon jó cuccokat találhat. -
Gaff
csendes tag
válasz
Hun'reeth #8884 üzenetére
Az szép! Akkor jól a többiek fölé nőttél. Én 89-es szinten járok és sohasem fizettem egy petákot sem ezért, így nem is használtam rubint sohasem, csak azt a 100-at nyomtam el fegyverekre, amit az agusztusi szabálymódosításkor szétosztottak. Ezekből vettem 7db 101-es Trafans Club of hell-t (sebzés 167-221).
Ámulva láttam, hogy óriási árkülönbségek vannak szerverek között, mert mondjuk nekem ebből a csúcs fegyverből 3 felesleges volt, és csak 1 hónap után sikerült eladnom belőle 1-et +21 sebzéssel felvértezve 60.000 aranyért. (Betűvel kírva: hatvanezer). Látom, hogy másfelé szokványos Táliths of heaven cuccokat fél milláért árulják. Érdekes, itt a tizedét ha éri. Olyan nagy pénzekből könnyen lehet tulajdonságokat fejleszteni. -
Gaff
csendes tag
óriási gratuláció Bmxn1-nek, aki a 3-as (magyar) szerveren kinyírta a 100-as főnököt (Zagrashs). Elég extra csapattal oldotta meg a feladatot.
A fene megesz, jó lenne már kinyírni. A labor sima ügy, de az erőd kifog rajtam. -
róland
veterán
válasz
heihachi #8881 üzenetére
Most már nehéz ilyen szintet elérni trükközés nélkül. Régebben könnyebb volt.
Még egy kiegészítés. Ha olyan ellenfelei vannak, akik sokkal gyengébbek nála, de játszanak folyamatosan, akkor nagyon sok pénzt lehet szerezni az arénában, míg a tapasztalati pontok alig növekednek. (Én is fejlődtem így pár tíz értéket a statjaimban.)
-
heihachi
addikt
Ha csak az alapot nézem, 9. szinten:
erő 54
képzettség 61
fürgeség 75
alkat 41
karizma 67
inteligencia 24Ha azt veszem, hogy 20 felett, már több mint egy ezres bármelyik fejlesztése, sőt, pl képzettséget fejleszteni nekem most 25-26 között több, mint 2000.
Akkor ez azt jelenti, hogy neki ez legalább félmillió aranyába került, de inkább sokkal többe. Ennyit istállózásból sem lehet összehozni, mert azért is jár tp, és akkor már rég túl lenne a 9. szinten. harcokból sem lehet egykönnyen ennyit összehozni, mert azért is jár(hat) tp, és ugye ott elég nehéz nagyot húzni, meg ahhoz már eleve erősnek kell lenni. Mondjuk a piacolással lehet, hogy össze lehet hozni, azt nem tudom, nem sokat vásároltam ott még.Nekem 20-26 közötti értékeim vannak, de már a 8. szint végén járok. Szóval nem értem
-
-
heihachi
addikt
Hi all!
Új vagyok a játékban, kb 1-2 hónapja játszok, engedjetek meg egy láma kérdést.
Hogy a viharba tudják azt megoldani, hogy 9. szinten a liga legjobbjainak 80és 100 között van szinte minden értéke?
Ez valami olyan mennyiségű pénzbe kerül, hogy ezt összeszedni a 9 szint alatt gyakorlatilag lehetetlen szerintem. Vagy nem, és itt jön a kérdésem, hogy akkor hogyan lehet ezt?Thx.
-
S.Feri
őstag
válasz
instant_h2o #8873 üzenetére
BUÉK! Neked is.
Én tolom, s1-s4-s7, mindenhol.
-
róland
veterán
válasz
instant_h2o #8873 üzenetére
Már csak szerényen játszunk.
BÚÉK!
-
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
De leült ez a hely... A fórum tagjai mind befejezték volna a játékot?
Kár érte- néha nagy élet volt itt.Boldog Új Évet Kívánok!
i:h2o
-
Sziasztok!
Jól kihalt a fórum azt nézem...
Mindenesetre KKÜ és BUÉK (A rövidítés azért, mert válság van!)
-
smitiné
csendes tag
Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet:
csendes léptetek kísérje a szeretet!
Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom,
legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!"Boldog Karácsonyt!
-
Sdi
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
-
Gaff
csendes tag
válasz
Retekegér #8867 üzenetére
Szép
Az én személyes rekordom ez:
Battle Report 07.08.2008 22:27:55
Winner: Gaff
Gaff has raided: 42.333Amúgy úgy tűnt, mások is keresnek aukció pontos idejét figyelő / jelző szoftveres megoldást (time sniper). Jobban belegondolva szerencsére nem terjedt el, szerintem többen is rendelkeznek ilyennel, csak éppen nem népszerűsítik. Kénytelen leszek én is megpróbálni írni egyet magamnak. 2-3 hetente egyszer jól jöhet.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez adott némi lendületet...
-
Gaff
csendes tag
Létezik pár alkalmazás ehhez a játékhoz, ilyen elven azok sem korrektek, de léteznek és használják is őket. Pár hete próbáltam ki egyet, és rájöttem, hogy könnyebb vele az élet.
Bár anélkül is sikerült eljutni a 88-as szintig, csak napokban jól jött volna (szerencsére ismerősök által volt pontos adatom, hogy mikor záródik le az aukció). -
Gaff
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek olyan (böngészőbe beépülő) programot/kiegészítést, ami az aukció pontos idejét figyeli? -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8862 üzenetére
Nekem aránylag jól megy a szekér, toplista 25. Egy darabig még tutira folytatom, bár nehéz volt az átállás az új verzsönre. Viszont sikerült a zsoldosokat úgy-ahogy felszerelni, ez sokat dob a lendületen, illetve egy pár szintre előre megvannak a cuccaim
-
Retekegér
MODERÁTOR
Még én is tolom S2-n Gracchus néven, nem sikerült ráunni
-
Hun'reeth
őstag
válasz
blgmyke #8859 üzenetére
Nem ismerős sorry.
Én régi gladis vagyok már rég 30-as szint körül jártam mikor Veyo egyáltalán megjelent. Illetve amikor észrevettem, hogy van Veyori klán.
Ha megnézed a profilom épp rájuk célzok benne. Tőlük nem veszek semmit.(#8851) dave93: be kellett volna jelenteni a fórumon (le van írva hogyan és mit), hogy így játszotok és nem lett volna semmi gond.
-
-
instant_h2o
csendes tag
De kihalt mostanában a fórum...
Kár érte. Persze a játékban túl sok újdonság nincs is.
Mondjuk az ismerőseim is szép lassan abbahagyják.Most néztem az S1 top50-et. Szinte egy ismerős név sincs ott. Illetve akik anno nagyon elöl voltak, azok mind visszaestek.
-
blgmyke
csendes tag
Sziaztok! Én is ujra El is kezdtem 21es vok 2es szerveren ha valaki még tolja ott is
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
instant_h2o #8748 üzenetére
Nocsak, nocsak, instant_h2o barátunk trial go lett...
-
dave93
őstag
Hali!
Én és tesóm 2 külön gépen játszunk, de mivel routerrel meg van osztva a net azonos az IPnk. Mindkét karakter ki lett tiltva, multiusing miatt. Most ezt miért? Tesómnak is meg nekem is külön karaktere volt... -
Flash Gordon
senior tag
A 8.-ason van valaki, és ha van milyen néven, szöviben?
-
D3ViLkE
csendes tag
sziaszto itt tudtok regisztralni http://s8.gladiatus.hu/game/c.php?uid=27387
-
zalika
tag
Sziasztok!
Megkerlek szepen kattintsatok erre a linkre:[link]
Elore is koszonom -
Tom5
addikt
Sziasztok!
S3-on van egy 64. szintű karim. Már nagyon beleuntam a játékba. Szívesen odaadom valakinek akit érdekel a dolog. Priviben keressetek.
-
smiti
veterán
[B]Hihetetlen, már a mi klánunkat is utólérte a tolvajlás, ma Henker2 karakterét ellopták
[/B]
-
smiti
veterán
Azt hiszem valakinek csúnyán belerondítottam a terveibe
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8828 üzenetére
Ha lehetne kezdeni valamit az egyesületi vagyonnal...
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77 #8824 üzenetére
Gyere át MiB-be
Én meg bekerültem zsákmányolt arany rangsorban a top 15-be. -
S.Feri
őstag
válasz
Kicsirics77 #8824 üzenetére
Továbbra is s1 és s7 fun vagyok.
-
Hun'reeth
őstag
Látom leépült a téma. Én még játszok. S2-n a 60-as arénát vezetem.
A nevem nyilvánvaló. -
smiti
veterán
Na eddig ez a jelentkezés viszi nálam a prímet:
copyokk Sat, 11.10.2008 - 17:28:59
PFFFFFF.....lol iszonyú klán KIRÁLY kevés vagyok?? hogy beléphessek ////nagyon be akarok//// -
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon #8816 üzenetére
Van benne valami.
-
Vigneau
félisten
Normál játék esetében mire jó az intelligencia?
-
Sikoly85
csendes tag
válasz
Flash Gordon #8805 üzenetére
Ennek is oka van. Az uj verzioval sokan abba hagyták (én is), és igy akarják vissza csalogatni az embereket... röviden és tömören: szánalmas
Én se fogok ott karit inditani, már az 1 kari is sok volt nem hogy még 4... -
S.Feri
őstag
válasz
Flash Gordon #8805 üzenetére
Eléggé nevetséges szerintem, bár biztosan lesz olyan akinek bejön. Én tuti nem indítok ott karaktert.
Elég ez a kettő is ami most van. Sokszor ezekkel is alig bírok.
Persze biztosan lesz olyan akinek bejön a multi...én sosem multiznék, 1 szerver, 1 karakter.Vajon a kicsi robot nem akar visszatérni, nekem nagyon hiányzik.
-
Flash Gordon
senior tag
Hamarosan indul a 8 szeró!
4! karit is lehet vinni egyszerre, nincs zúzás, piaci korlátozás, stb. Érdekes fejlemény... -
robekri
addikt
összetartozó lelkes cuccokat miért nem lehet eladni?? Mire jók ezek?? Össze kell gyűjteni mindet vagy mi??? (ilyen heroes fíling??
)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest