Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Senki nem köp le.Szerinted biztos jobb én nem tudod véleményt mondani mert nem volt kezemben egyik hangszer sem.Donner volt.....Amit hallottam soundot tőled mondjuk nem jött be nekem soha .Mondjuk ez nem hiszem a gitár alap gondja lenne.Aztán ki tudja ha lehet tudnál szintet lépni élően lemezen is ha nem rögösödtél volna bele a szerinted jóba ha hajtana még a kísérletezés az újítási vágy.
De nem érts félre neked megvan évtizedek óta a stílusod ez előny is de hátrány is mert nagyon minimális a fejlődés.Nyilván te tudod meddig nyújtozkodj mik az ígényeid.Mit akarsz kifejezni a zenéddel.
Ha ehhez elég a saját magad építette büszkeség gitár hajrá ez a lehető legjobb dolog a földön!Saját kézre rakott hangszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ehhez elég a saját magad építette büszkeség gitár hajrá ez a lehető legjobb dolog a földön!Saját kézre rakott hangszer!