Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daweee

    őstag

    válasz Szten Márs #4064 üzenetére

    Szerintem a Strato elég jó kezdéshez, relatíve vékony nyak jó elérhetőséggel a 17 feletti régiókban is, nem is dög nehéz, "vandeminek" tremoló is van rajta ami garantáltan elveszi a kedvet a további próbálkozásoktól miután kettőt rántasz és szana szét hangolódik az egész, meg amúgy is megtanulsz küzdeni a gitárral, amikor a középső hangszedőbe állandóan beleakad a pengetőd (csavarhúzóval orvosolható) vagy amikor nem tudod a magas E húrt denfelni a lehetetlen hangerőpoti miatt, amikor megtanulsz óvatosan akkordot pengetni hogy ne csapd le minden második húzással a pickupváltót, és hasonló nüanszok, melyek után felüdülés lesz egy szép napon valami ÚJ :D De persze ezek a dolgok eleinte fel se tűnnek, meg amúgy is alapelvem hogy a gitár esetében nincs lehetetlen, csak kevés gyakorlás.
    Amúgy meg ebben az árkategóriában nem is találni más értelmeset mint Stratót, mert vannak otromba LP-nek csúfolt copy-k meg "floyd rose"-os superstratok, de valahogy egyik sem túl bizalomgerjesztő számomra. A Fenderek meg direkt a költséghatékonyság jegyében születtek, nézz csak rá a Tele végletekig letisztult formájára, de akár a stratra is. Ma a strat az ügyeletes olcsógitár, mindenki ezt másolja legszívesebben, viszont ugye a minőség ami a nagy kérdés sokszor, azt mondom hogy a Squier-eknél jobbat nem találsz alsó kategóriában, bár ezt lehet hogy csak az alulinformáltság mondatja velem, ami másoknál az olcsó LP=Epi képletet jelenti. Szóval egy Affinityvel nem nyúlhatsz mellé, csak épp kicsit túlnövi a keretet pláne ha még erősítő is kéne hozzá... Viszont adott esetben a Bullet sem rossz.

    Psychonaut: Grat, durván néz ki, irigyelve vagy ;] az enyém még messze jár... :U látom koptatólap nem maradt fent sokáig, helyes :D Amúgy mikori gyártmány? Kidolgozás minőségével meg vagy elégedve? elsősorban bundok és berakások viszonylatában. Kulcsokról vélemény?

    PS: Bocs a furcsa, összeszedetlen, szétcsúszott megfogalmazásokért, késő van és én sem vagyok teljesen magamnál, most az egyszer nézzétek el plz ;]

Új hozzászólás Aktív témák