Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeszTdi
csendes tag
két különböző márkáju ram, meg azért volt egy kicsivel több mert pont kipróbáltam az easytune6 -ot, de nem tudom mit hova állít úgyhogy le is kaptam gyorsan, de elvileg a biosban csak a bootolást állítottam be, amúgy minden automatán be áll magától vagy kell azon igazítani?
amúgy már párszor megölte a kék halál a gépet de szerintem tuti a ramoktól van, csináltam ram tesztet egyenként és utána együtt is és nincs gond
de pl észre vettem azt hogy ha ezt az easyTunes6 ot be kapcsolom de még nem is jelölök rajta semmit akkor nincs kék halál, ebből következtetek hogy valami bios beállítás nem klappól
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged