- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #126 üzenetére
jaja, más verseny után is 10 napot szokott várni az ember, nem is értem miért kérdeztem meg a szerkesztőket, hogy egyáltalán megkapták-e az email-t amiben a validáláshoz szükséges fotókat küldtem. hogy lehetek ekkora barom
egyébként komolyra fordítva a szót, nem érdekelne a dolog, ha addig nem tennének ki mindenféle külföldi ln2-es eredményeket, amíg a magyar nincs kint. de megyek elfoglalom magam vmi mással haha -
matteo_szg
őstag
válasz
Zé_Mester #106 üzenetére
Látom, ebből még botrány lesz....gondolom ti, over, Achi még most fogjátok bebombázni a többieket...na a mostani első két helyezett így tuti kiveri majd a balhét, teljesen jogosan.
Mázlitok van, hogy az én pillanatnyi szolid harmadik helyem megdöntése miatt nem fogok pattogni.
-
alibaba78
őstag
válasz
Zé_Mester #101 üzenetére
Igazan megoszthatnad a nagyerdemuvel.
Mas: Nem tudom, mi a velemenyed rola, de a nagy Gigabyte nagyobb erdeklodest vonzhatott volna a verseny kore, ha minden versenyzo, tehat mindenki kapna vmi boltban nem beszerezheto reliquia-t, ami egyreszt reklam lenne nekik, masreszt tobb eredmeny szuletne. Ajandek pelda: 500 gigabyte winchester, 4 gigabyte ram
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #90 üzenetére
engem csak az érdekelne ezeket a dolgokat miért nem a szervezők, jelen esetben a hoc.hu közli "hivatalos" csatornán, miért egy versenyben potenciális résztvevőnek kell ilyen szerepet betöltenie (félre ne értsd ezt nem ellened hozom fel Zé). persze örülünk, hogy legalább te informálod a verseny után érdeklődőket, csak ennek nem ez lenne a módja, mint ahogy a ~2 napos delay a beküldés és a feltöltés között sem pörgeti túlságosan fel a dolgokat
nembaj, hajrá Matteo, ha bekapcsolod a turbo-t sztem nem lesz ellenfeled -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #59 üzenetére
csak nem tudom mit várnak komolyan. egy aránylag gyorsan leszervezett, nem előre beharangozott, x rangú oldalon szervezésre kerülő online versenytől hirtelen 10x-esére nő az emberek létszáma ebben az országban akit érdekel az OC? gipsz jakab majd feltölt valami léghütéses eredményt de őis tudja, hogy ebben a versenyben nem lesz esélye ugyhogy lehet hogy annyira nem unatkozik hogy a semmiért leálljon foglalkozni vele. aki meg komolyan eredményre hajt, úgyse fogja felrakni határidő előtt. hacsak nem backup mókázni akar
legalábbis én ezt tenném.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester #35 üzenetére
akkor gondolom ha ES lapok engedélyezettek, ES processzor használata se lehet kizáró tényező?
még1 kérdés: és mivan ha én két különböző procival futtatok Pi-t meg IBT-t. mondjuk Pi-re egy i5-öt de IBT-re csak i3-mat használok ez lehetséges?
nem mintha lenne giga lapom, de sose lehet tudni -
subaruwrc
félisten
-
lizakattila
senior tag
Hát ez szomorú.
Mert ugye akinek nincs lehetősége "extrém" hűtésre, az úgysem tudja felvenni a versenyt a nagyokkal. Nah de hát ez erről szól.Köszönjük a tájékoztatást és Sok sikert az indulóknak!
Ez a IBT nem semmi - de legalább jó lesz a kereskedők forgalmának fellendítésére, ha pár proci és foglalat szorosabb barátságot köt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest