- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Ez oké, de én április 2-án éjjel is küldtem be eredményt a "zárás" előtt...amivel addig első voltam...aztán jött a hosszabbítás ténye! Akkor ti még nem voltatok, legalább is nem küldtetek eredményt. Mezei júzernek meg nem volt tudomása a hosszabbításrol, s unfair módon nem is értesítettek senkit,.
Tény hogy a nitorgén ellen nincs esély léggel, na meg a 661 is sokkal jobban húzható! -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #136 üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet.
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
-
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS #134 üzenetére
Jólvan na, nem tudhattam, hogy titokban Te is készültél már korábban.
Mert olyan csend és hullaszag volt, hogy azt gondoltam 3 versenyző lesz össz-vissz.
Egyébként, én pont arra mentem, hogy Goldmennél picit jobb legyen az eredményem, mert akkor talán bennt leszek az első 3ban. Ez így is lett, csakhát a 3hely, az nem számít sehol újabban.Szerk:
Egyébként IBT-nél is nitróval hűtöttetek?
Juteszembe, az IBT mi alapján kalkulálja ki a végeredményt?? Mert nálam mind a sebesség nagyobb, mind az idő kevesebb az egyes futásoknál, mint az előbb linkelt tesztedben, de mégis szarabb a végeredmény.(az tény, hogy a procid nagyobb frekin megy, de akkor is)
-
alibaba78
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS #36 üzenetére
ehhhh, micsoda kérdéseid vannak
ES proci nem engedélyezett, csak retail procival lehet nevezni.
az UD5 ES lap ami nekem van, nem lesz kipróbálva, metr arra is az vonatkozik mint a procira.ez a procis kérdésed...........na ennek utána kell járnom, de minnyá mondom a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Windows 11
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest