Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ez oké, de én április 2-án éjjel is küldtem be eredményt a "zárás" előtt...amivel addig első voltam...aztán jött a hosszabbítás ténye! Akkor ti még nem voltatok, legalább is nem küldtetek eredményt. Mezei júzernek meg nem volt tudomása a hosszabbításrol, s unfair módon nem is értesítettek senkit,.
Tény hogy a nitorgén ellen nincs esély léggel, na meg a 661 is sokkal jobban húzható! -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Értem.
Nekem 4300-on is lement az IBT léggel(i5 750-en)
, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet. 
Szal akkor az IBT mért ad ilyen furcsa eredményeket?
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad. -
ffodi
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Jólvan na, nem tudhattam, hogy titokban Te is készültél már korábban.

Mert olyan csend és hullaszag volt, hogy azt gondoltam 3 versenyző lesz össz-vissz.
Egyébként, én pont arra mentem, hogy Goldmennél picit jobb legyen az eredményem, mert akkor talán bennt leszek az első 3ban. Ez így is lett, csakhát a 3hely, az nem számít sehol újabban.Szerk:
Egyébként IBT-nél is nitróval hűtöttetek?
Juteszembe, az IBT mi alapján kalkulálja ki a végeredményt?? Mert nálam mind a sebesség nagyobb, mind az idő kevesebb az egyes futásoknál, mint az előbb linkelt tesztedben, de mégis szarabb a végeredmény.(az tény, hogy a procid nagyobb frekin megy, de akkor is)
-
alibaba78
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
ehhhh, micsoda kérdéseid vannak

ES proci nem engedélyezett, csak retail procival lehet nevezni.
az UD5 ES lap ami nekem van, nem lesz kipróbálva, metr arra is az vonatkozik mint a procira.ez a procis kérdésed...........na ennek utána kell járnom, de minnyá mondom a választ

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, csak nem tudtam elmenteni a képet, mert befagyott valamiért, pedig ha jól emlékszem, 92,9x sec volt. Ezért a végső eredmény 4200MHz-en sikerült. Ráadásul, ugye nekem bent volt készen beszerelve a gép az asztal alatt egy házban, és úgy nyomattam a tesztet.
Gondolok itt arra, hogy Nekem 14s körül volt minden "loop", és 62-63 Gflops/s volt a sebesség, mégis rosszabb a végeredmény mint nálad.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)