- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosdaniel
csendes tag
Nekem ezzel a lappal is az a problémám hogy a VIDEÓKÁRTYA SLOTOKNAK KEVÉS A HELY!!! Legfelűlre megint nem lehet tenni 2 slot os kártyát ráadásul a gyárto honlapján azt olvastam hogy 1x 16x os + 1x 8x os +1x 4x es kártya slotok vannak rajta hiába van egy színnel megjelölve. Ilyenkor az a teendő hogy elkell fogadni hogy egy gyengébb 1 slot os videó karit kell bele tenni? Elég gáz, szerintetek is így van? Konkrétan a GA P55A UD-6 ról beszélek.
-
akosdaniel
csendes tag
válasz
killergeri #703 üzenetére
Én nem vagyok egy hozzáértő ember még nincs is ilyen lapom de szerintem frissítsd vissza a BIOSZT és meg lesz minden.
-
akosdaniel
csendes tag
Ja vagy hogy ez úgy van hogy annyi a minimum fesz amit bele kell tenni??? Nem tudom. Tök hülye vagyok hozzá legyen olyan szives valaki és világosítson fel ha ráér. Köszönöm!!
-
akosdaniel
csendes tag
Szevasztok olvastam a gyártó honlapján a lapok tulajdonságait és láttam hogy a memória feszültsége max 1.5 V lehet. Egy ilyen menő alaplaphoz képest elszomorítóan alacsony. Konkrétan a P55A UD-6 - ot néztem készülök is egy ilyet venni de nem nagyon találtam hozzávaló RAM - ot Valaki tudna nekem ebbe segíteni olyan kéne ami 1600 Mhz - n pörög de lehet max 1333 as is vagy nagyobb. Valami Geil re vagy Corsair re gondoltam de olyan kéne ami 1.5 V os. Nem tudom. TI milyen ramokat vettetek bele?? Továábá érdekelne az hogy kell - e frissíteni a bioszt akkor ha mindent alapjáraton akarok rajta pörgetni. Köszönöm a választ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged