Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
finest #17796 üzenetére
Hát miután a prime csak blendnél dobja el magát, és a cpu tesztet nézhetem napestig + általánossá kezd nálam már válni hogy egy nap vagy 3* dobjon 1 kék halált a cucc, csupán ennyiből gondoltam
Nemakarom idő előtt megdögleszteni szegény kingmaxokat, de talán még elviselnek 2.1v-ot ugy is droppol kicsit a lap
-
pisti88+
senior tag
Esetleg még más a problémámra?
-
NFree
addikt
Hidd el annyi mindent próbáltam már , hogy na s ha másképp van a ref belőve nem megy nállam a deszka, de ma arra lettem figyelmes , hogy 500-as prime egyből fagyott, valami nagyon kezd beszarni, kicseréltem a ramokat a slottokba így annyit értem el , hogy megy vagy 20 percig utánna hibázik valameik mag.
De már nem érdekel úgy is 3.8-on használom benne a quadot alapfeszen. viszont még egy másik memcsivel meg kéne próbálni, csak nem tudok honnan szerezni -
válasz
Gorneck #17783 üzenetére
Valóban felesleges volt aggódnom.
Nemrég megcsináltam a szabályzópanelre való átkötést. Mértem előtte és utána. Előtte ugye a lap vezérelte ET6 -on keresztül, alap fordulaton és ha kellett 100%-on. Utána a szabályzópanelemre tettem, ott stabil alapfordulaton ment (esetemben ez 1200RPM).Terheletlenül: ET6 31 fok, panel 32 fok.
5 perc prime95 után: ET6 52 fok, panel 56 fok.Nem vészes, így marad.
-
pisti88+
senior tag
Beírom már ide is: Nembírok a p45-ud3r-es lapommal! A proci atom stabile benne. de 20 perc game után, és ugy 5 perc blend után kékhalál, és elszáll...
Most váltottam 4*1giga ramra, eddig 2*1 giga ram volt benne, és szépen stabilan ment, egy nyikkanást sem hallatottMost hogy bekerült a 4*1 giga meg az alábbi helyzet van...
4*1giga kingmaxrol van szo (cl6- 1110mhz-es modulok, a szokásos) Nekem bőven elég a 500-as fsb, és az hogy 1000-ren mennyenek cl6-ban nincs nagy igényem, de még igy sem müködik! Ha 333-ra, és 2.00B-re veszem akkor a meset performance lvl 1 -et ír ki(ilyen a világban nincsen! Ha 400-ra és ugyancsak 2.00c-re akkor pedig 10-et de mindkét beállításnál kékhalálozik stabilitási tesztekben, és gamben! Leírom hogy milyen paraméterekben jáccom a biosban beállításként, hátha tudtok segíteni, mert idegösszeomlást kapok!
cpu-vcore:1.3v; cpu term:1.280v; cpu pll: normal; cpu ref:0.850v; mch core: 1.38v; mch ref: 0790v; mch/dram ref:0.950v; ich i/o: 1.570v; ich core: 1.2v; dram voltage: 1.960v; dram term: 0.930v... Nah naggyábol ezeket a beállításokat használom, a proci 3 óra prime után is megy azzal semmi gond nincs a memória a ludas, de én már ujat nemtok kitalálni! Kérek mindenkit hogy aki érdemben hozzá tud szolni, és tud segíteni az ne fogja vissza magát, köszönöm! -
Gorneck
legenda
Nem bonyolítod kicsit túl a dolgot? Felesleges aggódnod...nagy házad van, viszonylag jó hűtésed...no para...én sose használtam progit cpu venti basztatásához...vagy a lapra bíztam vagy panelra a szabályzást. Sose volt problémám ebből...még most se mikor egy picur házam van...
-
válasz
lipi67 #17781 üzenetére
Hát éppen ezért volt jó az ET6-os szabályzás. Azonnal reagált és az általam beállított min és max fordulatszám között folyamatosan állította a fordulatot. Dehát megadhattam a szükséges karakterisztikát és aszerint működött.
Most (ennél a procimnál 45 fokig 25% és 65 foknál éri el a maximum 100%-os fordulatot) gyakorlatilag nem pörög fel soha ventim, csak teszt vagy játék tudja feljebb emelni a fordulatot. De akkor meg tán szükség is van rá.... -
lipi67
nagyúr
válasz
dangerzone #17760 üzenetére
Tuningban semmi. Én rev 1.0-át favorizálom.
(#17758) csigi Miért jó a ventiszabályzás?Életemben nem használtam, s nem is fogom. AZ ok, hogy nem nyígatod a ventit ha nem kell, de akkor legyen manuális. Leülsz a gép elé, meglesed, hogy mennyi a cpu hőmérséklete. Ha 22°-os szobában vagy és alacsony, akkor pici kezeddel alacsonyabb fordulatra állítod. Ha nyár van és kánikula, akkor meg nyomod neki.. Ezek az érzékelők..Mire észbe kap nekem már késő. A 38*120-as ventijeim is érzékelősek, de..Milyen hő kell már ahoz, hogy észrevegye, forr a proci-melegszik kvra a TRUe..Mire érzékelné egy emberesebb tuning alatt, bőven késő. Az, meg, hogy pörgeti-levesz-pörgeti -á. Én mondjuk 2 verziót használok. Vagy megy 2600-on a TRUE ventije, (tuning-nyári hőség), vagy lehúzom a csatit és nincs venti. (alapon a rendszer és max 22°-os szoba. Esetleg beiktatok egy 3. változatot is, lekerül a 38*120-as és egy lájtos 120*120-as ADDA (medium), megy rá. Hangja nincs, s valamivel jobban hűt mint a csupasz TRUE.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
rup1u5 #17773 üzenetére
Sose értettem ezeket a kérdéseket...ahány konfig annyiképp viselkedik uaz a bios...fogod, felrakod, kipróbálod...nem másnál kell mutatnia vmit az új biosnak...hanem nálad...régebben még mikor még érdekelt volt nem is egyszer, hogy amit mások lehúztak bios azzal ment a legdurvábban a lap, de volt olyan is igazuk volt...
martin66: Ez vmi vicc?
-
martin66
senior tag
Helló!
Van egy Ud3lr Zsiga lapom olyan kérdésem lenne van-e benne Sata 2-es csati? -
rup1u5
nagyúr
UD3R rev1.1-re szerintetek érdemes feltenni a legfrisebb f12 biost?
Van valami jelentős javulás tuningban?
A mostani f10c-vel tökéletesen elégedett vagyok.
Kényelmesen megy vele a 3700Mhz ami azelött nem ment. -
Mans20
addikt
csak nem tudom hogy,mert attól a kis apró résztől ami lejött festék még nem kellett volna a lap szélén kiégnie,mind1 nem értek hozzá.
-
Mans20
addikt
Fentebb írtam egy ds3 lapról ami elfüstölt,írták is hogy felejtsem el a garit,de itthon azzal nyaggatnak hogy vigyem vissza a boltba,mert hogy cserélniük kell,de szerintem égetettet ami meg van olvadva nem cserélnek.szóval mit tegyek?
-
stigma
addikt
válasz
dangerzone #17760 üzenetére
Tuning szempontjából mindkettő tökéletes választás, UD3P annyival tud többet hogy CF-et tudsz vele + 1 lan van benne még.
Ha nem kell CF tökéletesen megfelel egy UD3R Rev 1.1 es
Ha jól látom van is egy pontosan ilyen típus és egy 1.0-ás -
scope2007
addikt
hali!
valaki eltudná küldeni az ud3r-hez való legjobb biost? [elvileg f10c]
thx -
válasz
Gorneck #17759 üzenetére
Szép kis panel az igaz, viszont nem biztos, hogy merném a négymagost alapfordulatú hűtővel meghajtani. Tesztelgetni kellene mekkora fordulaton, meddig szalad el a hőfok. Olyan jól ment eddig a szabályzás...
Aztán ha nem bírok vele, azt teszem, amit mondasz.-bh-: No, akkor legalább a Te problémád megoldottuk.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Az ud3r és az ud3p között az sli/cf támogatáson kívül van valami különbség?
Leginkább tuning szempontjából kellene. -
Lehet, hogy ET6 nem ismerné az 5000-es vga-t? Kb. kéthetente jön belőle egy újabb verzió, az új Ati kártyák meg jópár hónaposak...
5.30-as Everest nekem mindent jól csinál. Menj el itt a PH!-n az Everest topikba és töltsd le a legújabb beta verziót. Az is 5.30, csak napi szinten foltozzák a felhasználók hibajelzései szerint.
Ja, és feltettem közben a legújabb beta bioszt, semmi változás ET6 ügyben.
Köszi.Mindenki: ET6 tulajdonképpen egy dolog miatt van fent nálam. Az szabályozza a cpu ventijét. Próbálta már valaki rábízni a bioszos szabályzóra? Az elvinné vajon rendesen, ha igen, milyen karaktarisztika szerint?
-
tlac
nagyúr
ezért kellene megkeresni a megfelelő ref-t
lehet nálad az alap épp határon vanVan végleges F10 BIOS ud3p-re.
na erre kíváncsi vagyok, remélem ugyanazok a bug-ok lesznek benne, mint az előző bétákban...
tgtom:
nézd meg, hogy van-e frissebb bios hozzá, mint, ami a gépeden van
ha van, akkor tedd fel -
kimi02
őstag
Lenne egy kérdésem. Most raktam össze a lányom gépét , a garibol most jött vissza a lap egy EP45-UD3LR, és egy Celeron D 347-es procit raktam bele és nem indul a gépezet . Több apró csipogás a végén meg egy hosszú. Szerintetek mi lehet a gubanc ?? A memó az ballistix 800-as DDR2-es.
A lap elméletileg támogatná a procit, mert néztem a giga oldalán.
-
finest
addikt
-
tgtom
tag
Hali!
Nem tudom jó helyre írok-e, de P41-es fórumot nem találtam. Annyi lenne a gondom, hogy van egy GA-P41-UD3L lap, ami az istenért se látja a 4Gb Ramot, akárhogy rakosgatom a ramokat. Csak 2Gb-ot lát, everestben pedig látja hogy 4 db modul van benne. Az alaplap teljesen új, húzva se volt! A ramok egyébként Kingmax 800-asok. Ha valaki tud erre megoldást, azt megköszönném! -
NFree
addikt
nálam a biosban 1,3 cpu term-hez, kb 0,763 mch ref az ideális
El sem indul ilyen , beállítással.Nos nállam igy van term 1.2v=ref 0.760
1.22v=0.772, 1.24v=0.785, 1.26v=0.798, 1.28=0.810, 1.3=0.823ez baj, így olyan, mintha auto-n lenne
nos ez nem igaz szerintem, mivel ha autón hagyom a refeket megint nem megy a gép, tehát van némi külömbség auton hagyott refhez képest -
Mans20
addikt
Tegnap szétszedtem a gépet,a déli hídnál van az a kis sérülés amikor leszedtem a hűtőjét, nem a proc nál de hogy attól lett volna az érdekes,az áramkör nem sérült csak a festék jöt fel,de már mind1,frizbinek még jó lesz,egy darabig nem lesz másik,meg nem is kapni nagyon P45 DS3 at,az P45 UD3LR mennyivel rosszabb?egy Q9400 em van,amit 3400Mhz járt.
-
tlac
nagyúr
beállít kézzel alap érték cpu term-el eggyüt aztán csak a term-et emelem s s szépen mennek vele a refek is
ez baj, így olyan, mintha auto-n lenne
nálam a biosban 1,3 cpu term-hez, kb 0,763 mch ref az ideális
csak a giga progi nem irja ki rendesen de a többi fesz ott van
jól írja ki, csak mindig az alap cpu term-hez viszonyít
-
Segítsetek ET6-ban.
A lapom egy P45-DS3P, legújabb (nem beta) biosszal. Mondjuk az a biosz igen régi...
Cseréltem vga-t: 4850 -> 5850
Ezen csere óta minden egyes bootnál kiírja az ET6, hogy nem találja az eszközillesztőt. Belenézve pedig a Graphics fül szürke marad. ET6 a legújabb, illetve egyszer leszedtem, újratelepítettem már.Tegyek fel beta bioszt? Valami ötlet még?
Köszi. -
NFree
addikt
válasz
Gaben01 #17709 üzenetére
Az a bibi ugymond 12k-ba került , hogy talám kis fesszel menjen 500-at, és most a lap szarakszik , ezért vagyok elégedetlen, ennyit tudott a régi procim is igaz magasabb fesszel.
(#17710) tlac
A ref-ek ugy vannak beállítva, ahogy a nagy könyvben megvan írva beállít kézzel alap érték cpu term-el eggyüt aztán csak a term-et emelem s s szépen mennek vele a refek is. csak a giga progi nem irja ki rendesen de a többi fesz ott van(#17714) lipi67
Okés lehet azt írod ne mérgelődjek de , mégis a szebb eredményekért cseréltem procit s úgy néz ki a lap a ludas.
Nem tudom milyen infóra lenne szükség, az lenne a legjobb ha a közelben lennél s szépen odaadnám , hogy játsz vele de ettől biztos a falnak mennék mivel a te lapodba biztos menne mint a szél.bzs73
Akkor marad az f10c , ha marhaságokat csinál -
Mans20
addikt
Est
Pár napja szétszedtem a gépet,amikor csavaroztam vissza a cpu hűtőt akkor
a csavarhúzó félrement véletlen és egy milliméternyi részen lejött a festék
az alaplapról,pont ott ahol olyan kis erek mennek de azok nem sérültek,azóta
történtek olyanok hogy néha elment a kép a monitoron,de nem kapcsolt ki a gép
csak kép nem volt.Most is csinálta ezt,de most már újraindúlt a gép,és ömlött
belőle a füst,azt láttam hogy a FDD csatinál ég valami,gyorsan kikapcsoltam a
tápot hátul,most azt látom hogy a lap hátuljánál pont a legszélén meg van olvadva
a FDD és tápcsatalakozó melletti rész,végülis az érdekelne hogy ez lehetett attól
a hogy belecsaptam a lapba a csavarhúzóval?azt se tudom hogy az egész gép kihalt
e,de szerintem csak a lap. -
Ronin-
senior tag
üdv ismét.
talán még emlékeznek rám egyesek, pár hete 4x1gb geil el küzdöttem, mert nem mentek 1066 on, csak 800on. akkor azt mondtátok cseréljek 2x2 gb ra. Nos megtörtént, vettem Geil ultrát, réz bordásat és hát az a helyzet, hogy még most se tudom 1066 on járatni őket.. beállítom ,hogy 333, 3,2b (vagy mi) és nem bootol a rendszer.. már a sírba visz ez a szutyok
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Döntés előtt állok. 2 ram közül kéne választanom.GEIL Value 2*2GB DDR2 800Mhz CL6 KIT
vagy
GEIL Black Dragon 4*1GB DDR2 800Mhz CL4 KITOlvastam, hogy 4*1-el nehezebben lehet tuningolni, de ennek ellenére se tudok választani az időzítés miatt...
Melyiket ajánljátok? EP45 DS3 lapban lesz. -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #17729 üzenetére
Üdv lipi.
Ezt nem mondom el.A vevőre tartozik.Amugy tegnap beszéltem vele,még nagyon ki se bírta próbálni,mert meghalt neki az ud3p lap.Legalább is 2 ram slot nem megy,és pont a 3-4 slot,így nincs dual ram.Most gariztat.Legendák meg had menjenek.Na a biost nézegetem tovább,és hát nem tudom.Még nézegetem tovább.Jobbnak nem hiszem hogy jobb az f10c-nél.Legalább is tuningban.
ud3r bios leírások. hogy mik történtek a biosba.
Amugy nézegetem külföldi fórumokon is a véleményeket,XtremeSystems Forums,stb és semmi különös.Pár panasz van rá,de hát az mindíg van.Sok az user error.
Na még a mai délutánt rászánom. -
bzs73
őstag
Nem sok minden van auton nálam.Ramoknál van 1-2 dolog,amit jobbnak látok auton,de semmi más.Elég sokat teszteltem már.Auto beállítások mellett ilyen eredményeket nem értem volna el ud3 lapba.
4.5ghz@1.200v-ud3r
4ghz@1.072v-ud3r
Persze ehez ott volt a legjobb wolfi,de hát ki is kell belőle hozni stabilan,ami nem 1-2 perces dolog. -
lipi67
nagyúr
Nem hinném, hogy elkapkodta, arra ad
Az ok, hogy 1 teszt nem teszt, de..Most őszintén..Aki 24/7-ben pici tuninggal használja (vagy alapon) le nem szarja (hat tudja..), hogy milyen bios van rajta. Viszont most egy prime, ha eldob vagy sem egy kihegyezett beállítás mellett, az azért elég konkrét utalás arra, hogy az adott Bios tuningban mit tud(hat).Na..lépek aludni.
Jó éjt! -
bzs73
őstag
Hát valamit csak ér,mert pl f11-el nekem ez a beállítás,úgy hogy még próbáltam finomítani is rajta itt ott,hátha jobb lessz,2 percen belül kékhalállal végződik mindenhogy.F10c-vel megy szépen.Akkor valami külömbség csak van.Na de persze 1 teszt alapján ezt nem lehet eldönteni,azért is írtam hogy majd folytatom.Nem írtam még le a biost,mert ki tudja.Majd a ramokat is tesztelem ,meg a procit is külön,és persze egybe is.
Na most már tényleg megyek. -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #17722 üzenetére
Na megyek aludni,de majd nappal ránézek még.Lehet hogy jó lessz ez a bios.Én még nem írom le.Az f11-nél mindenképp jobb.Aztán lehet kicsit máshogy kell belőni valamit,vagy kevés neki valami vagy sok.Majd megnézem nappal valamikor,vagy este.
Prime nekem is tűnt már el,az nem ritka,de még így nem szaladgált rajta felirat hogy valami illegális.Lehet az eggyik mag nem tiszta.
Na jól van,jó északát. -
lipi67
nagyúr
Olyan volt már,hogy 1xűen eltünt a prime, de hogy ilyet csinált volna..
Elég fura. Sose hallottam még ilyesmiről. Azért bíztató, hogy többet ment..(Most lenne jó -lett volna)egy F6-os kihegyezett, hogy tudjuk hova tenni. Mert ha esetleg a az F6 és az F10c közé kerülne..érdemes lenne kinlódni talán vele, hátha bug. Ha attól is gyengébb, akkor meg bug ide-bug oda, nem éri meg a ráfordított időt. Nem?Ja!!!!!!! Köszi az infót!!!!
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #17720 üzenetére
Na hát már itt is vagyok.
Furcsa dolgok történtek.Ezt a biost még átnézem majd jobban.Képzeld el ment a prime.
Van egy kihegyezett beállításom most e5300-ra.ramok is szépen alulfeszelve 1066-on,perf level 6-on,5:8-ba,proci is alulfeszelve 9x333-on,mch 1.05-ön,és olyat írt ki a prime amit még nem láttam.
" Illegal hardver error" valami ilyesmi volt és gyorsba pörgött felfele ez a kiírás az eggyik magnál,de ment a prime,aztán villogott a képernyő,és egyik mag leállt.Mondjuk f11-el kékhalál volt ezzel a beállítással 2 percen belül,ez meg most 10 perc körül jött elő.f10c-vel meg lemegy szépen.Na most ilyet még nekem nem írt ki a prime.
Na majd még próbálkozok vele.Úgy nézett ki hogy jó de mégse.Vagy ez valami bug?
Na mindeggy.Ha más nem lessz ott az f10c.Jó kis béta az,de még próbálkozok majd ezzel is,hátha más beállítás kell neki refek-be.Legalább kékhalál nem volt. -
bzs73
őstag
Na nem bírtam várni.Feltoltam az f12-t.Kis teszt még belefér,hogy megy-e úgy mint az f10c.
Na már megy is a blend.Most csak azt nézem hogy volt egy kihegyezett beállításom,hogy az megy-e.Így legalább azt megtudom hogy megy-e úgy mint a f10c.
Na eddig megy szépen a teszt.Eddig ez csak az f10c-vel ment.F11-el bekékhalálozott 1 percen belül.
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #17714 üzenetére
Hát persze hogy kihegyezzük, azért csináljuk,teszteljük hogy minnél többet kihozzunk belőle,aminek aztán örülhetünk.Aztán persze minek határon lenni.Se fogyasztás se hő nem függ attól a kevéstől,és tuti nem kapunk kékhalált vagy hasonlót soha,de nyugodtan alszunk,mert valamit megint alkottunk. A lényeg a sok lehetőség és opció.Ha ezek elfogynak akkor van baj.Bármilyen jó is a cucc, tovább nem érdekes.17715) lipi67:Igen azért kérdeztem én is,mert f10c a nyerő nálam is.Az f11-t próbáltam,kuka.Na majd holnap lehet feltolom és megnézem,de mondom hátha próbálta már valaki az f12-t.
-
lipi67
nagyúr
Jaja. Én is adnék a ref értékeknek picit többet..
(#17711) bzs73: Ezt jó lenne tudni. Nekem eddig csak 2 Bios ami ok, F6 és az F10c.
Az F10c a best..béta ide-béna oda..
(#17712) darál0w : Csak lassú mint a csiga. F10c meg..Bakker ..Ne tudd néha mit kap ez a lap, hol szándékosan, hol figyelmetlenségből- kapkodásból adódóan. Képtelen vagyok kinyírni (nem is akarom). ERgy oltári elb@szott tuning és elem ki-be, csavarhúzó, cmos..stb, majd 20 perc és ok.-Ez volt eddig más lapoknál. Most ezzel? Táp ki-bekapcs és működik is.Ha abszurd akkor ok, 1-2 alkalommola cmos, de baromi ritka és mindíg rambeállítás az oka. Oprendsze se száll el, semmi gáz. -
lipi67
nagyúr
Ne idegeskedj!
Kicsit több infó kellene, hátha (több szem többet lát alapon). A lapot el ne add! Ebben az ársávban ilyen lapot nem kapsz!!!(#17699) bzs73 : Bakker! Sok bennünk a hasonló. Én is: Kihegyezem a 24=/7-est, hiogy tudjam, hogy mire képes, de.. 2 egységet rádobok a feszre, és 2 FSB-t meg lekapok. Mi a bánatnak szenvedjen.. Mostanában meg..0, 96v / 2,8GHz ramok 1066-on, nem állítgatom csak tuningoknál..
-
lipi67
nagyúr
Ez lassan általános. Viszont cserébe..Ha be lövöd rendesen.. olyan ramkezelése van, hogy ihaj!
800-as ramjaim mind 1100 felett mentek emberi fesszel.. Lényeg: Tök igazad van#17697) Laraxior Szia!!!
Jaja! Most olvastam, s vszoltam is Neki. Idő van, majd kitesztelgeti
-nem lesz olyan nehéz..-
Annyit dumáltunk mostanában ramokról, holnap ram teszt jön. Nem is a stabilitás, mennyin-mennyit stb, hanem x-y progikon belül cl4 1106/ vs cl5 1325MHz.
hét közepétől meg.. visszakapom a q9400-as provimat pár napra, megnézem még 1x. -
bzs73
őstag
Amugy tényleg ud3r-nél az f12 hogy muzsikál?Jobb mint az f10c?
-
bzs73
őstag
válasz
hoby36 #17700 üzenetére
Hát lehet biosból is meg win-ből is.Mondom a win-t.
Letöltöd ezt.Feltelepíted.Ráklikkelsz a Update New BIOS-ra.Megkeresed a biost amit letöltöttél,és kicsomagoltál.Rányomsz duplán és vársz.Pár mp és kész.Gépet újraindítod. -
hoby36
senior tag
Valaki a 17700-ra?
Hogyan lehet kiszűrni,hogy jó-e az alaplapom?Mostanában sokszor lefagy és csak reset segít.Tuning nincs rajta. -
NFree
addikt
Valaki tud valami hasznosat ud3r-hez f12 bios-ról?
-
tlac
nagyúr
járasd alapon...
a tuning nálam is ilyen, hogy egyszer megy, máskor nem, így nem is tudom beállítani rendesen
ha nem megy, akkor 5 percen belül kiakad a prime95 blend, reboot, utána megy órákig
az utolsó béta biosokkal ez van, de lehet vissza fogok rakni egy jóval korábbit és megnézem azzal mit kezd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest