- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Androidos fejegységek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ferdzsoo #33757 üzenetére
Nem megy tuning esetén a DES, mint ahogy a gyári (Inteles) feszvisszavétel sem (EIST). Bár állítólag az újabb verzió már megy tuning alatt is, de ezt még nem próbáltam. Nekem az előző verziós DES van fent és ha megemelem az órajelet kilövi magától a DES-t.
Világítás hack-ről nem tudok. Esetleg írj egy új BIOS-t ha nagyon izgat a dolog... -
-
válasz
Ferdzsoo #33619 üzenetére
Tuningban jobbak a P45-ös lapok, plusz a chipset támogatja a DDR3-at, a PCI-E 2.0-t, és teljes értékű CF-et tud, szemben a P35-össel. Játékok alatt max a tuning miatt lehet különbség köztük, aszongyák 400-450-ig eldöngicsél a P35, de a P45 sokkal tovább megy. namost, ha magas a CPU szorzód, és nem gondolkodsz 4 magos prociban, akkor értelemszerűen elég lehet egy P35 is.
Edit: lassú vagyok, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest