- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
biosban pontos az óra de arra valóban kiváncsi lennék hogy amikor a frissítem a winben az időt akkor vajon a biosban is frissít? vagy létezik hogy csak a winben késik ?! hmmm....
valahol azért vicces hogy az én gépemben minden betegség benne van. ez egy állatorvosi ló.......
-
04ahgy
nagyúr
Értelmetlen semmiképp. Mindössze a topik látogatóközönsége, úgy látszik, ebben az időben nem aktív. Itt nincs azonnali válasz, az a chat. Itt van válasz, valamikor. Mert ez fórum.
A kép szétesése viszon VGA gondot sejttet. Menj át az 5770 topikjába, mert sokszor a driver a bugos. Főleg Win7 alatt. Többek jeleztek a 9.11-gyel problémákat.
A VGA-t amúgy GPU Caps, FurMark, Heaven Benchmarkkal tudod tesztelni.
Lehet még táp is, no nem összteljesítményre, hanem ágankénti teljesítményre. Amit tudsz, csoportosíts át másik moduláris csatlakozóra, ha van lehetőséged.
HGyu
-
mrbig25
őstag
Nekem vezetékes (USB-s) és így sem volt jó. Összerakom, első bekapcsolás, Windows telepítés, minden oké, ezután az F4-es bios-t frissítettem F7-re és azóta a BIOS-ban meghal a billentyűzetem...úgyhogy visszatettem az F5-s BIOS-t, azóta működik megint normálisan.
adorjant: igen, engedélyezve van
-
04ahgy
nagyúr
Béke az van. De segít az ember. Sírtok, hogy fagy a gép. És a végére odabiggyeszted, hogy négymagosítva...
Ilyenkor mit tehetnék mást, mint látva, hogy feleslegesen tépem a szám, felidegesedek...
Szóval minden fagyás esetén alapórajelen, tuning és bekapcsolt magok nélkül tesztelünk...
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Na figyu. Te is csak akkor szidd a Kingmaxot, ha nem kapcsolgatod a magokat. Ha alapórajelen kockáz. Ha a VGA kártyád hibáját kizártad.
Most írtad, hogy a memteszt az hibátlan. Mégis memóriahibára gyanakszol? Logikus következtetés, mondhatom. Tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy a plusz bekapcsolható mag ajándék, de nem garantált? Majd, ha kikapcsoltad, nyomtál egy Load Optimized Default értéket, és teljes mértékben tuning nélkül üzemel a géped, akkor segítünk. Addig ne a fagy a gépem, hanem a miért nem megy a tuning témakörben kapálózz.
A fagy a gépem az kizárólag alapórajelre visszavett gépek esetén érdemi hiba. Attól eltérő esetben csak nem megfelelő tuning. A négy (három, akárhány) magosítás is tuning.
A memóriában amúgy pont annyi van, amennyi rá van írva.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Óra topik
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged