- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Ahogy olvastam nagyon nem mind1 milyen lapot pakolsz alá...
Háááát...hdd+ssd kezelést még emésztenem kell vagyis ki kell tapasztalnom mit mutat, válaszképesebb volt az előző konfigom...legalábbis én így érzem...
Nézek, ha lesz időm. Bár az előzőhöz képest nemtok adatokkal szolgálni...
Prime alatt 146W. VGA-t nem néztem...az most amúgy se játszik...
vizirider: Nekem volt egy próbálkozásom még 939es időszakban AMD fronton...1,5 év alatt nem tudtam összerakni egy olyan konfigot amit ott mertem hagyni éjszakára...kékhalálok, fagyások, iszony ide+sata kezelés...5 lap, 5 kit ram és 5 proci fordult meg nálam...minddel szívtam. Mivel most már annyira nem érdekel mit használok és mivel 1:1ben tudtam cserélni így gondoltam teszek egy próbát és eddig bejött...persze kell egy kis idő még bátran ki merjem jelenteni, hogy tetszik.
-
vizirider
tag
mert divat...
van olyan rendszergazda ismerősöm aki a mai napig ott tart hogy az AMD-k nagyon lassúak állandóan fagynak és rettenetesen melexenek........
vagy 8 éve nem is látott amd gépet de a véleménye sziklaszilárd.......
most képzeld el hogy a sok kolléga aki semmit nem ért hozzá az ő véleményét kéri ki.
szted?! -
Gorneck
legenda
1066os CL7es Hynixot...2*2gigát.
E8200est.
Nos...meg fogsz lepődni, ahogy én is tettem tegnap...C1E nélkül 79W-ot kajol a gép egy 4350nel és egy XFI hangkarival úgy, hogy megy a foobar és böngészek. C1Evel 75-76W szintén foobar és böngészés mellett. Ha csak letöltés megy...66-67W-ra ugrik le a fogyi...azt hittem rosszul látok. Szal kevesebbet kajol a gépem, mint a 3,2re húzott E8200vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged