Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Meddig? Hát amíg még stabil marad. Ha van kedved, akkor próbáljad meg 222, 224, 226 MHz mellett is 17-es szorzóval. A feszt sztem nem érdemes 1,5V fölé vinni, nem hiszem, hogy sokat hozna a jelenlegi 1,44 helyett. Mondjuk én arra jöttem rá, hogy ugyan érdekes megkeresni a végét, de semmi gyakorlati haszna nincs
Beállítottam egy már húzott, de még hűvüs és halk értéket, és azóta azon hagytam. (3,4GHz most épp, 1,325V mellett)
-
vizirider
tag
köszi a tippet, de sajna ennél rosszabb a helyzet. (vagy csak én hallom így)
igazából az f4-el stabil ez is viszont hallottam már amd edition rammal is sz@rakodni gépet, a kingmaxban meg nem bízom egyébként azzal is sok gond van. teljesen lutri az egész darabonként változik még a beállítás is, hogy kinek mi válik be.és amint hallom (de javítson ki aki tájékozottabb)elsősorban a gigabyte lapnál van ez a mizéria... -
Gabor970
addikt
próbáljad nyugodtan a frekiemelést, a ramoknak viszont kell ez esetben 0,2.0,3V plusz. Az időzítéseket első nekifutásra hagyjad alapon, a szorosabb időzítés a frekiemeléssel már lehet gond a ramoknál.
Jobb, ha nem a szorzót emeled, mert akkor a C&Q is működni fog (szorzóemelésre giga lapoknál nem műkszik)
Ha a NB szorzót autómatán hagyod, akkor ha jól emlékszem nem fogja 2200MHz fölé vinni, mert automatikusan csökkent a szorzóján, ez esetben általában nem kell neki feszemelés. -
Digitalis
senior tag
Szia!
Most perpill az F6 legújabb bios van. Teljesen ok.
4.mag aktiválása.:
Biosba be:
Intelligent tweater (M.I.T) ---> advanced calibration---> hybrid és auto.Emelni csak simán szorzóval érdemes, hiszen jófajta unlock BE procid van.(16 ,16.5 stb) nem kell osztásokkal szenvedni.
A feszt meg feljebb elírtam.
Természetesen 0.05V illetve 0.025V amit emeltem.
Üdv
-
Digitalis
senior tag
Nekem ugyan ez van, alapon 3200Mhz / 4 mag.
Lightos 0.50V cpu vid, és 0.25V memvezfesz emeléssel stabilan 3400Mhz. Prime-vel is ok, 56C fölé nem megy órák múlva sem, én így használom. Kingmaxok is tökéletesen mennek 1600-on, de én inkább 1333Mhz-en és alapfeszen hajtom őket, 7.7.7.1.21 időzítéssel. xfx4890xxx atival 3dmark6 az 16k valamennyi, de emlékeim szerint majdnem17k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest