- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
Gorneck #1698 üzenetére
Nah akkor ezek után kell nekem is járnom.
Ha valamit megtudsz, akkor légyszi jegyezd felénk.Nekem még mindig 939es konfigom van, tuningolni is szoktam.
És nem nagyon adott eddig kék képernyőt (kopp kopp).
De lehet hogy jót fogtam ki...
Egyszer hittem azt, hogy meghalt az alaplap, mikor egy alu lap került valahogy a hátoldalához...
Kis füst, kicsi kétségbeesés, de még mindig bírja a strapát... -
rovtiv
tag
válasz
Gorneck #1698 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok!
Semmi kétségem affelől, hogy ekkorát "szívtál" a 939-es platformmal, mint ahogy affelől sincs, hogy akkoriban rajtad kívül rengetegen használtak ilyet, problémamentesen. Nékem például egy P4-es Prescottal gyűlt meg a bajom, Abit lappal, hasonlóképpen. Aztán lett egy K8-as AMD-m, és időlegesen elfelejtettem, mi is az a kékhalál. Azóta is AMD-m van, persze néha kékhalálok is, de csak tuningnál.
Szóval nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Z390 Pro 4 Dobozos
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest