Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
Gorneck #1698 üzenetére
Nah akkor ezek után kell nekem is járnom.
Ha valamit megtudsz, akkor légyszi jegyezd felénk.Nekem még mindig 939es konfigom van, tuningolni is szoktam.
És nem nagyon adott eddig kék képernyőt (kopp kopp).
De lehet hogy jót fogtam ki...
Egyszer hittem azt, hogy meghalt az alaplap, mikor egy alu lap került valahogy a hátoldalához...
Kis füst, kicsi kétségbeesés, de még mindig bírja a strapát... -
rovtiv
tag
válasz
Gorneck #1698 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok!
Semmi kétségem affelől, hogy ekkorát "szívtál" a 939-es platformmal, mint ahogy affelől sincs, hogy akkoriban rajtad kívül rengetegen használtak ilyet, problémamentesen. Nékem például egy P4-es Prescottal gyűlt meg a bajom, Abit lappal, hasonlóképpen. Aztán lett egy K8-as AMD-m, és időlegesen elfelejtettem, mi is az a kékhalál. Azóta is AMD-m van, persze néha kékhalálok is, de csak tuningnál.
Szóval nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest